Támogatott tartalom

2024.01.23. 08:00

A Radio Someș Bihar, Szilágy, Szatmár és Máramaros megyében is hallgatható

A Radio Someș megkapta az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) hozzájárulását a SOCIAL FM frekvenciára való áttéréshez.

Ettől a hónaptól kezdve Bihar, Szilágy, Szatmár és Máramaros megyében a 96,9 Mhz-es frekvencián hallható az egyetlen regionális rádióadó, amelynek témája Hagyomány és folklór Erdélyből.

 

A Radio Someș először 2005-ben sugározta műsorát Beszterce-Naszód megyében a 96,6 MHz-en. Tíz évvel később, 2015-ben a Radio Someș Kolozs megyében is elérhető lett, a 93,8 MHz-en.

 

A Radio Someș által sugárzott műsorok az autentikus folklór, a hagyományok és a kultúra témakörében készültek. Ugyanakkor a hallgatók társadalmi, politikai, tájékoztató jellegű és szórakoztató műsorokat is hallhatnak.

 
 

„Az önök által ma a Radio Someșnek felajánlott megállapodás megtisztel bennünket, de egyben felelősséget is ró ránk, erkölcsi kötelességünk továbbvinni a hagyományokat és a folklórt egy olyan világban, amely hajlamos elfelejteni az őseink által ránk hagyott gyönyörű dolgokat. Ígéretet teszünk hallgatóinknak, hogy nem térünk el hagyományos értékeinktől, ugyanakkor a Radio Someș továbbra is a hallgatóink hangja marad azokban a közösségekben, ahol elérhetők vagyunk”, nyilatkozta Traian Ogâgău, a Radio Someș vezérigazgatója.

 
 

Fizetett hirdetés!

CH22253

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában