Gyász

2023.11.08. 07:58

Gyászhírek, november 8.

Szomorú szívvel búcsúzunk DUTKA ÁGNES rokonunktól, aki Isten akaratából hirtelen hagyott itt bennünket. 92 évesen is tudott vidám és kedves lenni. ÁGIKA, nem feledünk! A Dutka család.

*

Mély együttérzéssel osztozunk IMRE EMESE kolléganőnk fájdalmában, édesanyja elvesztése miatt. A Mihai Eminescu Főgimnázium közössége.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától, DUTKA ÁGNESTŐL, aki életének 93. évében, rövid szenvedés után csendesen elhunyt. Emléke örökké szívünkben él. Temetése 2023. november 9-én 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, szeretett iskolatársunk, KEREKES ÁGNES halála miatti fájdalmukban. Nyugodjék békében! Emléke velünk marad. A 3-as számú Középiskolában, 1960-ban végzett iskolatársai.

*

Mély fájdalommal és szomorúsággal a szívemben, ezúton köszönöm meg mindazoknak, akik november 1-én elkísérték utolsó útjára szeretett édesanyámat, RICZA ILONÁT (szül. KULCSÁR, Paptamási). Külön köszönet PÁL LÁSZLÓ református lelkész úrnak és PISKI ÉVÁNAK Biharról, a temetkezési kft. tulajdonosának és munkatársainak. Tisztelettel: Ricza Zsolt.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagytatára és dédnagytatára, KÓSA MIKLÓSRA (Biharpüspöki) halálának 20. évfordulóján. „Minden mulandó ezen a világon,/ mint harmat a letört virágon./ Csak egy van, ami a sírig vezet,/ szívünkben az örök emlékezet.” Emléke legyen áldott! Nyugodj békében! Feleséged, Ilonka, lányod, Mónika, vejed, Jóska, unokád, Attila és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában