Gyász

2023.11.15. 07:59

Gyászhírek, november 15.

Veled teljes a világ – „Nem lesz könnyebb idővel, mindössze annyi történik, hogy az ember beletörődik. Soha nem szűnünk meg hiányolni elvesztett szerettünket.” Fájó szívvel emlékezem férjemre, GABRIS ALEXANDRURA halálának 10. évfordulója alkalmából. Nyugodjon békében! Szeretett felesége, Margit.

*

Fájdalommal búcsúzunk a szeretett sógortól, ONIŢA CRĂCIUNTÓL, aki hirtelen távozott közülünk. Emlékét megőrizzük. Együttérzünk gyászoló szeretteivel. Sógora, Gitye János és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 15. évfordulóján ID. OLÁH IMRÉRE (volt sofőr). A múltba visszanézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már./ Nélküled szomorú, üres a házunk,/ Még most sem hisszük el, hogy hiába várunk./ Mindig egy célod volt, a családodért élni,/ Ezt a halál tudta csak széttépni./ Míg köztünk éltél, nagyon szerettünk,/ Hiányzol nekünk, soha nem feledünk! Örökké bánatos feleséged, Ági, lányod, Ágica és családja, és sok szép unokád a messze távolból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában