Job Expo

2023.10.05. 08:00

A Celestica és a H.Essers is részt vesz a Nagyvárad Job Expón, huszonegy szabad álláshelyre keresnek munkatársakat

Még egy nap van hátra a várva várt állásbörzéig. Az Era Shopping Park kupolája alatt 2023. október 6-án, pénteken 10–18 óra között sorra kerülő eseményen 29 munkáltató és egy szakiskola lesz jelen, összesen több mint 1250 állásajánlattal. Az Inform Media Press által szervezett esemény azoknak szól, akik munkát keresnek, vagy változtatni szeretnének jelenlegi munkahelyükön.

BN-összeállítás

A Celestica és a H.Essers is részt vesz a Nagyvárad Job Expón, több mint 20 állást kínálva felsőfokú és középfokú végzettségűeknek egyaránt.

Celestica, megoldások a világ legjobb márkái számára

„Mi a Celesticánál a világ legjobb márkái számára kínálunk megoldásokat. Büszkék vagyunk a bizalmi kapcsolatok kiépítésére és a technológiai kihívások megoldására, így segítve ügyfeleinket nagyobb érték, potenciál és jobb eredmények elérésében. Vezető szerepet töltünk be a formatervezések terén, az elektronikai részegységek gyártásában, globális szakértelmet kínálva a termékfejlesztés minden szakaszában” – hangsúlyozzák a Celestica képviselői.

 

A vállalat hat állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra, különböző részlegekre keres munkatársakat, például mérnöki, termelési vagy beszerzési területen. A vállalat 13. fizetést, magánegészségügyi biztosítást, meghatározott útvonalakon ingyenes szállítást, teljesítménybónuszt, munkahelyi képzést és karrierépítési lehetőségeket kínál alkalmazottai részére.

 

H.Essers, egy 1928 óta működő vállalkozás

A H.Essers a logisztikai ágazat megbízható szereplője, de mindenekelőtt egy családi vállalkozás, amely 1928 óta biztosít stabil munkahelyeket.

„Mind a 7500 kollégánk olyan ambiciózus ember, akik mertek belevágni ebbe a területbe, készek megragadni a lehetőségeket, és nap mint nap változást hozni életükbe. Ez teszi lehetővé, hogy vállalatunk folyamatosan beruházzon a fejlődésbe, és bizakodva tekintsen a jövőbe. »Embereink a mi motorjaink«. Törődünk a személyes és szakmai fejlődésükkel, modern felszerelést biztosítunk számukra, és figyelmet fordítunk a munka és a magánélet egyensúlyára” – mondják a vállalat képviselői.

A H.Essers 19 országban 89 telephellyel, 7500 alkalmazottal, egymillió négyzetméter raktárfelülettel, 1440 teherautóval és 1800 ISO-konform tartálykocsival rendelkezik és jelentős logisztikai szolgáltató, értékes erőforrás a gyógyszeripari, vegyipari területen tevékenykedő ügyfelek számára.

A vállalat 15 álláslehetőséget kínál, ebből négyet felsőfokú, 11-et pedig középfokú végzettséggel rendelkezőknek, a következők szerint: környezetvédelmi felelős, szállítási diszpécser, forgalomirányító, ügyfélszolgálatos, árumozgató és tehergépkocsi-vezetők.

 

Huszonkilenc munkáltató és több mint 1250 állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm (35 állásajánlat), Celestica (6 szabad hely), Vernicolor (62 állásajánlat), Plastor (21 állás), Golde Oradea, Plexus Services RO (236 szabad hely), Connectronics România (38 munkahely), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 munkahely), Axe Group România, De’Longhi (146 szabad munkahely), Limtex (40 állás), Premagro (35 állás), Faist Mekatronic (16 hely), Rocomes (4 állás), Comau (18 munkahely), PGS Sofa&Co (42 szabad hely), MogaTech Energy (9 hely), ATP Motors (10 állás), Prohuman (260 szabad munkahely), Nidec (97 hely), Dito Group (54 állás), ClassFurn (23 hely), Frescoverde (9 hely), Madrugada (23 állás), H.Essers. (15 állásajánlat), Teknia Oradea (6 szabad hely), Remarkt Magazine (17 állás), Inova Internațional (4 munkahely), Stihl.

A munkáltatókhoz csatlakozik a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, amely tájékoztatást nyújt az oktatási intézményben folyó szakképzésekről.

Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak, valamint a JobsOn.ro online toborzási felület kiadója. A JobsOn.ro munkaadóknak és állást keresőknek szól, magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak: román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése, ingyenes álláshirdetések feladása, előzetes interjúk szervezése. További részletekért kérjük, látogasson el a www.jobson.ro oldalra.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában