Támogatott tartalom

2023.09.11. 07:38

Miért válassza az Energy Save levegő-víz hőszivattyút a hagyományos fűtőrendszerek helyett?

Miközben fokozódik a környezetvédelem és az energiahatékonyság iránti érdeklődés, a svédországi Energy Save hőszivattyúk egyre inkább népszerű megoldást jelentenek a lakások fűtésére. Ezek az innovatív berendezések a tradicionális fűtűrendszerek fenntartható alternatíváját jelentik, és többszörös haszonnal járnak mind a felhasználók, mind a környezet szempontjából. 
Az áfa 5 százalékra történő csökkentése, a szerviz és a szakszerű beszerelési szolgáltatások jelentős előnyt kínálnak a svédországi Energy Save hőszivattyúk használóinak.

A közelmúltban 5 százalékra csökkentették a hőszivattyúk és a kiegészítői, illetve ezek beszerelési munkadíját a természetes személyek esetében. Ennek a kormánykezdeményezésnek az a célja, hogy szorgalmazza ezeknek az energiafogyasztás szempontjából hatékony berendezéseknek a használatát. Az áfacsökkentéssel a hatóságok hozzáférhetővé akarják tenni ezt a fajta technológiát a lakosság számára, megkönnyítve ugyanakkor az átmenetet a környezetbarát fűtési megoldásokhoz.
A svédországi Energy Save hőszivattyúk elismertek az energiahatékonyságuk és környezetbarát működésük miatt. Ezek a berendezések a külső levegő megújuló energiáját hasznosítják arra, hogy fűtés és meleg víz legyen a háztartásokban.
Az energiaszámla megtakarítása és a környezetbarát megoldások az Energy Save hőszivattyúkat fenntartható és kényelmes alternatívává teszik a felhasználók számára.
A külső levegő hőátadásával a svédországi Energy Save hőszivattyúk kiváló arányt tudnak biztosítani az elfogyasztott energia és a leadott hő között, így jelentős villanyszámla-megtakarítást biztosítanak.
Egy másik előnye a svédországi Energy Save hőszivattyúknak az, hogy kímélik a környezetet, amiért a tradicionális fűtőrendszerek fenntartható alternatíváját jelentik. Mivel ökológiai megoldást jelentenek, és a levegőből az otthonba történő hőátadás elvén működnek, ezért kitűnő választás lehet az új építmények vagy a régiek felújítása esetén, ahol hatékony és környezetbarát fűtési rendszerre van szükség.

Az Energy Save hőszivattyúk öko-hatékony teljesítménye és korszerű jellemzői

Az Energy Save hőszivattyúk műszaki jellemzői hatékonyságot tükröznek vissza az energiafelhasználás és a villanyszámla összegének megtakarítása terén. Például az AWST V8 – Monobloc széria minősítése A++/A+++ az energetikahatékonysági osztály szempontjából. Könnyen kezelhető messziről is, két hőmérsékleti zónával rendelkezik, vagyis ideális olyan helyiségekben, ahol fűtőtestek vannak, de padlófűtés is működik, és ezért külön hőmérsékletet kell beállítani.
Egy másik hőszivattyúmodell az AWST V8 Split széria. 6/9/12 kW változatban ez a hőszivattyú az északi klímára lett tervezve, és képes rá, hogy az energiafogyasztást 80 százalékig csökkentse. Lehetővé teszi két fűtési görbe kiválasztását, és úgy ellenőrizhető vele egy külső hőforrás, mint egy elektromos kazán.

A fűtésrendszerek irányítása

A V8-as széria helyben vagy messziről irányítható, telefonnal vagy számítógéppel. Érintőképernyője könnyen kezelhető és könnyen elvégezhetők azok a beállítások, melyek szükségesek egy hatékony és gond nélküli működéshez. Akkor is, amikor nincsenek otthon, a teljes kontroll alatt tarthatják a rendszert a telefonnal vagy számítógéppel.

Könnyen kezelhető érintőképernyő

Az interface lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet-beállításokat már közvetlenül az első oldalról. Többnyelvű, beleértve a románt is. A szoftware elfogad változó beállításokat mind a melegre, mind a hidegre.

Hőmérsékleti zónák

A V8-as széria egy fűtési görbét használ egy egységes belső hőmérséklet biztosítására, függetlenül a külső hőmérséklettől. Amikor kint leül a hőmérséklet, a hőszivattyú emeli a fűtésrendszer hőmérsékletét, illetve fordítva, amikor kint nő a hőmérséklet. A különféle fűtésrendszerek különféle hőmérsékleteteket igényelnek, például összehasonlítva a padlófűtés a radiátoros megoldással. A V8-as szériával kiválaszthat két fűtési görbét, amikor a lakásban két különböző fűtésrendszer van.
A háztartási meleg víznek, illetve fűtésnek az Energy Save többfunkciós tartályai komplett megoldást jelentenek. Ezek rácsatlakoztathatóak különböző energiaforrásokra, és együtt használhatók egy pelletkazánnal vagy egy hőszivattyúval, illetve az autonóm használat is egy opció. A többfunkciós tartály intelligens megoldás azokban a helyiségben, ahol tervbe van véve a fűtésrendszer fokozatos bővítése és egy flexibilis megoldás.

A svédországi Energy Save hőszivattyúk használói kedvezményezettjei szerviz és szakszerű beszerelési szolgáltatásoknak, és széles körű fűtési megoldások állnak rendelkezésére azok számára, akik a külső levegő energiáját használják fel, hatékonyságra, flexibilitásra és fenntarthatóságra vágynak. Bővebb műszaki információkért és szaktanácsadásért keressék fel a Technova üzletet, Nagyváradon az Ogorului utca 65D szám alatt, a Selgros mellett, vagy Belényesben a Burgundia Mare utca 6. szám alatt, ahol a csapatunk személyre szabott megoldásokkal várja önt!
Műszaki bemutatók és személyre szabott kínálatok ezen a hétvégén, szeptember 15–17. közt, péntektől vasárnapig a nagyváradi Lotus Centerben.
Ezen a hétvégén, szeptember 15–17. közt, péntektől vasárnapig a nagyváradi Lotus Centerben meglátogathatnak a Media Galaxy környékén, a standunkon. Bemutatjuk önöknek a svédországi Energy Save hőszivattyúkat. 
Ajánlattevő mérnök: Horea Claudiu – mobil: 0747-498-425

https://www.energy-save.ro/

facebook.com/energysaveromania 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában