Gyász

2023.09.18. 07:38

Gyászhírek, szeptember 18.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, FACSAR CAROLRA, aki ma 4 éve, hogy itt hagyott minket. Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk,/ Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk./ Az ész megérti, de a szív soha,/ Hogy egyszer mi is elmegyünk, ahol ő van, oda./ Az élet múlik, de akit szeretünk,/ Arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Felesége, Katalin, fia, Loránd és lánya, Krisztina.

*

Részvétünket fejezzük ki dr. BORBÉLY IULIANA kolléganőnknek, szeretett édesapja elvesztése miatti fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szomorú napra, amikor 5 éve itt hagyott minket a szeretett férj, édesapa és nagyapa, KINCZEL ISTVÁN. Az élet csendben megy tovább, emlékét megőrizzük egy életen át. Nyugodj békében! Szerető családod.

*

Örökké tartó fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól, nagytatától, KURUCZ MIHÁLYTÓL (fémforgácsoló, élt 84 évet). „Az élet a legszebb ajándék, miért kell hogy visszavegyék. Ha elmúlik egyszer az élet, és a fájdalom a helyedbe lép. Túl nagy az űr, amit hagytál, búcsúzni sem volt időd, úgy mentél el, hogy nem is szóltál, mert elhagyott minden erőd. Nem mondhatom el, amit érzek, mert a könnyeim titkolnom kell, ha rossz gyerek is voltam néha, akkor is ott voltál velem. Ha csend, ha szó, ha sírás, minden rólad szól ma már, mindent elvittél, amit adtál, drága jó Apám.” Temetése ma, szeptember 18-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Örökké szerető lánya, Éva, veje, József és unokája, Alexandra.

*

Soha el nem múló fájdalommal és tisztelettel búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól és nagytatától, KURUCZ MIHÁLYTÓL (fémforgácsoló, élt 84 évet). „Szörnyű pillanat – a szívünk megszakad. Nagyon nehéz minden egyes perc, üvölt a fájdalom, ami utánad kiált, miért mentél el, a szívünket bánat járja át. Búcsúzunk, téged vár a mennyország, angyalok köszöntik lelkedet, az égi város ma téged ünnepel. Lelkünkben könny és fájdalom, emléked szívünkben ragyog. Elmentél, de itt maradsz velünk, itt leszel mindig, ha emlékezünk.” Temetése ma, szeptember 18-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Örökké szerető fia, Öcsi, menye, Noémi, unokái, Iringó és Márk.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett apatárstól, KURUCZ MIHÁLYTÓL (élt 84 évet). „Nem talált a földön gyógyírt szegény beteg testem, Istenemhez, hős atyámhoz vágyott fáradt lelkem.” Ugocsa József és neje, Ida.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek,/ ha imádkoztok, veletek vagyok,/ ha rám gondoltok, mosolyogjatok,/ emlékem így áldás lesz rajtatok.” VARGA LÁSZLÓ, FARKAS ANDRÁS, JURĂU GHEORGHE, JEMBLE CRISTINA, VOLPE SUZANNE, DEAC RĂZVAN MIHAI, MOLDOVAN DORIN, KURUCZ MIHÁLY, MADO DUMITRU SORIN, PAȘCA TEODOR, LUKÁCS JÁNOS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul

Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában