Figyelem!

2023.09.01. 13:07

Ezen a hétvégén is felfüggesztik a villamosközlekedést

Fotó: Alexandru Nițescu

A nagyváradi Téglavető/Dacia sugárút és a Transilvaniei utca kereszteződésében végzett sínjavítási munkálatok miatt szeptember 2. és 4. között (hétfőn egészen 13 óráig) felfüggesztik a villamosközlekedést a CFR-híd végmegálló, valamint az Aradi út és az Aviatorilor utcák kereszteződése között. 

Forrás: OTL

Az említett időszakokban a T8-as villamospótló autóbuszok szállítják majd az utasokat a következő útvonalon: CFR-híd (fel- és leszállás a buszmegállóban) – Téglavető (Dacia) út (a Zig-Zag tömbházaknál levő buszmegálló) – rogériuszi piac (villamosmegálló) – Coposu utca (Perla, parkoló) – Olaszi park (a T7 és 19-es buszok megállója) – Téglavető utca (villamosmegálló) – Decebal piac (villamosmegálló) – Decebal-híd (villamosmegálló) – Emanuel templom (a jelzőlámpa után, a körgyűrű előtt) – Vágóhíd (Abatorului) utca (a gyalogosátkelő előtt) – Aradi út (a Hanul Piraților vendéglő melletti buszmegálló). Visszafelé a következő megállókban áll meg a T8-as busz: Aradi út (a Hanul Piraților vendéglő melletti buszmegálló) – Vágóhíd utca – Șaguna szakiskola (a 36-os busz megállója) – Decebal-híd (villamosmegálló) – Decebal piac (villamosmegálló) – Téglavető utca (villamosmegálló) – Olaszi park (villamosmegálló) – Coposu utca (Perla) – rogériuszi piac (villamosmegálló) – Téglavető út (a Zig-Zag tömbházaknál levő buszmegálló) – CFR-híd (buszmegálló).

Az említett időszakban a szőllősi és a váradőssi végmegállók között a 2-es villamos fog közlekedni, a CFR-híd és a Sinteza között pedig villamos fog ingázni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában