Job Expó

2023.09.21. 06:12

Az ATP Motors szervizközpont autóipari területen kínál állásokat a Nagyvárad Job Expón

Jelentős részvétel várható a Nagyvárad Job Expo állásbörze őszi rendezvényén. Az álláskeresőket október 6-án 10 és 18 óra között várják az Era Shopping Park kupolája alatt hetedik alkalommal megtartandó rendezvényen, ahol 25 cég és egy szakképző iskola mutatja be állásajánlatait, valamint szakképzési kurzusait.

BN-összeállítás

A közel 600 szabad munkahelyből 10 állást az ATP Motors ajánl, a következőképpen:

– teherautó-szerelő, 2 hely (szakmai tanulmányok, legalább 1 éves tapasztalat)

– autószerelő, 2 hely (szakmai tanulmányok, legalább 2 éves tapasztalat)

– autóvillamossági szerelő, 1 hely (szakmai tanulmányok, legalább 1 év gyakorlat)

– autószerelő-segéd, 2 hely (szakmai tanulmányok, tapasztalat nélkül)

– közúti szakmérnök, 2 hely (egyetemi tanulmányok, a tapasztalat előnyt jelent, ügyfélszolgálati feladatok)

– közúti szakmérnök, 1 hely (egyetemi tanulmányok, több mint 2 éves szakmai tapasztalat, ügyfélszolgálati feladatok)

Az ATP Motors alkalmazottai étkezési utalványt kapnak, és speciális alkalmazotti díjak mellett vehetik igénybe az ATP-szolgáltatásokat.

 

Az ATP Motors több mint 10 éve van jelen Nagyváradon

Az ATP Motors több mint 10 éve működik a nagyváradi piacon mint a tekintélyes Mercedes-Benz és Mazda márkák hivatalos értékesítési és szervizközpontja. Elkötelezett és professzionális csapatával az ATP Motors az ATP Csoport egyik fő vállalata, a közúti járművek és személygépjárművek gyártására szakosodott ATP Trucks Automobile mellett.

Az alkalmazottakkal, ügyfelekkel és partnerekkel való etikus és kölcsönösen előnyös kapcsolatok kiépítésével a vállalat fenntartható vállalkozásokat fejleszt.

„Elkötelezettek vagyunk küldetésünk iránt, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű autókat és minőségi szolgáltatást biztosítsunk. Ha szenvedélyesen rajong az autóiparért, és érdekli karrierje fejlesztése, most lehetősége van csatlakozni az ATP Motors csapatához” – közölték a cég képviselői.

 

Nagyvárad Job Expo: 25 cég és több mint 580 állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok lesznek jelen állásajánlataikkal az Era Shopping Park kupolája alatt: FinProm, Celestica, Vernicolor, Plastor, Golde Oradea, Plexus Services, Connectronics România, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Axe Group România, De’Longhi, Limtex, Premagro, Faist Mekatronic, Rocomes, Comau, PGS Sofa&Co, MogaTech Energy, ATP Motors, Prohuman, Nidec, Dito Group, ClassFurn, Frescoverde, Madrugada és H.Essers, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.

Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Ide tartozik a JobsOn.ro online toborzási felület is, amely munkaadóknak és állást keresőknek szól. Magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak a JobsOn.ro oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak. Többek között értesítések lehetősége az új állásajánlatokkal kapcsolatban, illetve román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése. A cégek a portálon található adatbázisban kereshetnek olyan jelölteket, akik megfelelnek a felkínált pozíciók követelményeinek.

A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában