Előadás

2023.08.02. 15:35

Nick Vujicic Nagyváradon

A világhírű Nick Vujicic ausztrál-amerikai igehirdető előadást tart Higgy, remélj, szeress! címmel a Nagyvárad Arénában szeptember 11-én, hétfőn 18 órától. Az esemény szervezésében a Királyhágómelléki Református Egyházkerület is részt vesz. A sikeres lebonyolítás érdekében önkénteseket keresnek, akik segédkeznének a következő feladatokban: a résztvevők fogadása és eligazítása, segíteni a beléptetésnél; a nézők ültetése a szektorok alapján; a helyszínen segítségnyújtás a kellékek pakolásában; a parkolás koordinálása; segíteni abban, hogy a termet olyan állapotban adják vissza, ahogy kapták.
Az önkéntesek tevékenysége szeptember 11-én délelőtt 10 órától 21 óráig tart (a nap folyamán később is lehet csatlakozni). A résztvevőkkel való jó kommunikáció érdekében román nyelvtudás is szükséges. Az önkéntesek foglalkoztatása a rendezvény előtt megkötött önkéntes szerződés alapján történik. Jelentkezni lehet a következő linken: https://forms.gle/fP184i9HWPnKUEEf6, illetve Gecse Krisztián-Dánielnél a 0752-525-818-as, valamint Dénes István-Lukácsnál a 0745-374-441-as telefonszámon. Az esemény részletesebb ismertetésére visszatérünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában