Támogatott tartalom

2023.07.18. 06:13

Miért válasszuk a TAPETCENTER-t falfelújításhoz?

Ha szeretné megváltoztatni, személyesebbé tenni otthona megjelenését és kellemes környezetté alakítani, az első dolog, amit megtehet, a falak felújítása. Erre manapság rengeteg lehetőség kínálkozik. Akár csak a falakat szeretné lefesteni, akár igazán különleges megjelenést szeretne adni nekik, a TAPETCENTER-nél mindent megtalál, amire szüksége lehet a falfelújításhoz szükséges tapéta terén.

E területen szerzett több mint 10 éves tapasztalattal a TAPETCENTER folyamatosan arra törekszik, hogy azon ügyfelek segítségére legyen, akik szeretnék megváltoztatni és felfrissíteni lakóterük vagy munkahelyük hangulatát.

A TAPETCENTER a legszélesebb tapétakínálattal rendelkező üzlet Bihar megyében. Emellett 2013 óta a cég bejegyzett és országosan is elismert védjegy. E részletek olyanok, mint a cég névjegykártyája, valamint a minőség és a szolgáltatások garanciája, hogy minden egyes ügyfél figyelemben részesül.

Miért válasszuk felújításkor a TAPETCENTER-t?

A TAPETCENTER a megfelelő választás a felújítás során, mert a területen szerzett tapasztalat önmagáért beszél, biztosítva a kínált termékek és szolgáltatások minőségét. Ezenkívül a tapéták és egyéb elérhető termékek széles választéka garantálja, hogy Ön megtalálja a preferenciáinak és stílusának megfelelő termékeket. Az ügyfelek kérésére a TAPETCENTER olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint a tapéták, függönyök és drapériák tervezése, mérése és felszerelése.
A TAPETCENTER csapata e területen szerzett tapasztalatának, képzettségének és tevékenységük iránti szenvedélyének köszönhetően, a falfelújítás terén ügyfelünk mellett állunk a kívánt eredmény elérésében. Így ha például egy eredeti, dekoratív megjelenést szeretne kialakítani a szoba egy falán tapétával, ügyelünk arra, hogy a lemosható festéket a helyszínen készítsük el, ami illik az Ön által választott tapéta árnyalataihoz.

A TAPETCENTER a következő tapétatípusokat kínálja: parafatapéta, viniltapéta, polártapéta, kompakt viniltapéta, vinilhabtapéta, gumírozott tapéta, papírtapéta, szimplex tapéta, duplex tapéta, fűrészportapéta, újrafesthető tapéta, 3D tapéta, klasszikus tapéta, gyerektapéta, ifjúsági tapéta, absztrakt tapéta, fotótapéta, virágos tapéta, városképes tapéta, vízeséses tapéta, 3D fotótapéta, tájképes tapéta.
A TAPETCENTER csapata folyamatosan arra törekszik, hogy fejlődjön, és segítse azon vásárlókat, akik szeretnék helyreállítani a falak szépségét azokon a tereken, ahol mindennap töltik idejüket. A több ezer elégedett vásárló a legjobb garancia a kínált termékek és szolgáltatások minőségére. Tehát, ha Ön is szeretne otthona vagy irodája falainak teljesen más, figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönözni, kérjük, elemezze termék- és szolgáltatáskínálatunkat, és válassza ki azokat, amelyektől jól érzi magát abban a helyiségben, amelyet fel szeretne újítani.

Hol talál meg minket? Természetesen a tapetcenter.ro weboldalon, a Facebook-on (https://www.facebook.com/tapetcenter.ro), valamint két Bihar megyei, nagyváradi helyszínen. A TAPETCENTER bemutató-üzlete a Decebal sugárút 124. szám alatt található (a MOL-lal szemben), üzletünk pedig a Dacia sugárút 55. szám alatt (a Profival szemben).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában