Támogatás

2023.06.02. 08:13

Kiemelkedő támogatásban részesült a margittai fizika laboratórium

ERDON-összeállítás

A margittai Rotary Club – céljához hűen – ismét hozzájárulását fejezte ki a tehetséges diákok támogatását illetően. Ezúttal a,,Horváth János” Elméleti Líceum fizika laboratóriumának korszerűsítése és fejlesztése végett közel 30.000 lej értékű laborfelszereléseket adtak át május 23-án. Az iskola diákjai évről-évre kimagasló megyei, országos, illetve nemzetközi eredményeket érnek el a fizika tantárgyversenyeken, melyeket a Rotary Club rendszerint díjazni szokott. Ezen sikerek méltán tükrözik azt a hosszútávú befektetett munkát, mellyel az intézmény fizika szakos tanárai: Rend Erzsébet és Bondár Piroska hozzájárulnak a tehetségek kibontakoztatásához és fejlesztéséhez.

A laboratórium modernizálását célzó eszközök átadásán részt vett a margittai Rotary Club elnöke Bradács Aliz Ildikó, Ile Dan volt elnök, Szebeni Andrea, Buzilă Sorin, Rend Erzsébet és Bondár Piroska fizika tanárok, illetve az intézmény vezetői Nagy Gabriella igazgató és Takó Mónika aligazgató. Biztosak vagyunk benne, hogy az adományozott didaktikai felszerelések hasznos módon hozzájárulnak a sikeres és hatékony felkészüléshez, mind a verseny, mind a tanulási eredményeket illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában