Gyász

2023.06.09. 10:59

Gyászhírek, június 9.

Könnyes szemmel, szívünkben mély fájdalommal búcsúzunk keresztfiunktól, KOLCSÁR CSABIKÁTÓL. Keserű Pál és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, ID. FARAGÓ PIROSKA (született MIKÓ, Hegyközújlak) életének 72. évében hirtelen elhunyt. Temetése ma, június 9-én, du. 15 órakor a biharpüspöki temetőben. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal és szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, IZSÓ MAGDOLNA MÁRIA életének 86. évében, 2023.05.06-án visszaadta lelkét a Teremtőnek. Hamvait a római katolikus egyház szertartása szerint a nagyváradi Rulikowski temetőben helyezik örök nyugalomra. Végső búcsúztatása a Steinberger kápolnánál lesz 2023.06.15-én, 14 órakor. Gyászoló fiai és családjaik.

*

Szívemben örökké tartó fájdalommal emlékezem a 21 éve elhunyt édesanyámra, DOBROSI ROZÁLIÁRA és a 13 éve elhunyt, egyetlen gyermekemre, HASZNOSI JÓZSEFRE. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Az örökké bánatos gyermek, valamint édesanya, Éva.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, HORVÁTH BÉLÁRA, aki 6 éve itt hagyott bennünket. „Az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben itt él emléked örökké. Életed munka volt, szívedben szeretet, Szíved halkan súgta: Isten veletek! Bármilyen csodás is a világi élet, Pótolni nem tudna soha, senki téged. Soha nem feledünk, mindig velünk maradsz, Halálod, míg élünk, fájó emlék marad.” Emlékét szomorúan megőrizzük egy életen át. Bánatos felesége, Karolina, négy gyermeke és négy unokája.

*

Szomorú szívvel és könnyes szemmel emlékezünk a szorgalmas, árva kis feleségemre, BARTA IRÉNKÉRE (szül. VERES IRÉNKE, Bihardiószeg). Éltünk együtt házasságban hatvanhét évet. Olyan volt nekünk, mint a fényes Nap sugaraival, élt nyolcvannyolc évet. A Jóisten nyugtassa csendben és békében! Neked már nem fáj semmi. Elmentél, mert fáradt voltál. Béke áldott poraidra! Emlékezik rá szeretett férje, Lajos és fia, László.

*

Szomorú szívvel, el nem múló fájdalommal emlékezünk halálának 20. évfordulóján a drága jó nagymamára, VASS MARGITRA (Bors), akinek szerető szíve már megszűnt dobogni, dolgos keze már nem dolgozik értünk, nem nevel bennünket! „Csak egy emlék maradt minden, egy gyönyörű emlék, Az, hogy itt éltél közöttünk és velünk lehettél. Csak egy vallomást mondunk: Nagyon szeretünk! Itt élsz a szívünkben, sohasem feledünk!” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében! Örökké bánatos unokája, Mónika és dédunokája, Tamás, valamint a gyászoló család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában