Programajánló

2023.06.09. 11:31

A Kodály Filharmonikusok centenáriumi operagálájával rajtol a Szent László Napok

Forrás: Facebook/Kodály Filharmónia Debrecen

A Kodály Filharmonikusok centenáriumi operagálájával várják idén a közönséget az ünnepi megnyitón a június 19–25. között zajló Szent László Napok szervezői. A nyitógálát ezúttal is a Szigligeti Színházban tartják június 19-én, hétfőn 19 órától. Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A meghívókat a Szent László Egyesület székhelyén (Nagyvárad, Kálvin János utca 1. szám) lehet igényelni június 12-étől, hétfőtől, munkanapokon 10 és 16 óra között.

Műsoron: Erkel – Hunyadi László – Nyitány; Erkel: Bánk bán / Bánk áriája az I. felvonásból; Erkel: Bánk bán / Bánk bán és Gertrudis duettje; Erkel: Bánk bán / Csárdás; Erkel: Bánk bán / Hazám, hazám; Kodály: Háry János / Intermezzo; Kodály: Háry János / Toborzó; Kodály: Székelyfonó / A csitári hegyek alatt; Kodály: Háry János / Tiszán innen, Dunán túl; Erkel: Hunyadi László / Palotás. Közreműködik: Valentina Pușcaș – ének, Molnár Levente – ének és a Kodály Filharmonikusok. Vezényel: Kollár Imre, a Kodály Filharmonikusok vezető karmestere.

A Szent László Napok sajtóirodája

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában