Ajánló

2023.05.25. 15:41

PKE Alumni nap a kisszántói Levendula Farmon

A hagyományokhoz híven ebben az évben is megszervezi a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem az Alumni napot. Az idei eseményre 2023. június 4-én, vasárnap kerül sor, a program reggel 10 órakor kezdődik. Helyszín: a kisszántói Levendula Farm. Minden volt és jelenlegi diákot, valamint minden érdeklődőt, kikapcsolni vágyót szeretettel várnak a szervezők.
Alábbiakban közöljük az Alumni nap programját: 10 – kapunyitás; 11–12 – Népzene és néptáncoktatás gyerekeknek; 13 – Népi játékok Tóth Árpáddal; 14 – PKE közösségi kórus; 15–16 – Kiskovács Attila – improvizációs játékok; 16 – PKE közösségi kórus; 17–18 – Kiskovács Attila – improvizációs játékok. Egyéb programok: 12–17 – Arcfestés és kézműves foglalkozás gyerekeknek; 12–17 – Tornajátékok; 12–14 – Sminksarok (sminktanácsadás); 11–17 – PKE-HOÖK Stand (továbbtanulás, vásárlás, könyvek szuvenírek). A rendezvény teljes időtartama alatt árusok lesznek a helyszínen, akiktől ételt, italt lehet venni. „A Lavender Farm teljes területét használhatjuk, kellemes piknikezési lehetőség áll rendelkezésünkre, ezért kérjük önöket, hogy hozzanak magukkal plédet, jógamatracot” – áll a meghívóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában