Gyász

2023.05.09. 08:17

Gyászhírek, május 9.

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, megpihent a kéz, mely értünk oly sokat dolgozott. Számunkra te sohasem leszel halott, szívünkben örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk DARVAI JÁNOSRA halálának 4. évfordulóján. Nyugodj békében! Feleséged, Éva, lányod, Brigitta és lányod párja, Tomi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, SIPOS FERENC (volt OTL-buszsofőr) életének 72. évében elhunyt. Temetése ma, május 9-én, 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki DR. SZLÁNY ANA-MARIÁNAK, szeretett édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, KOVÁCS ERZSÉBET ÉVÁRA halálának 9. évfordulóján. „Az idő múlásával egyre jobban hiányzol,/ Bús lelked az égbe szállt, köztünk maradt emléked/ Legyen áldott és békés örök pihenésed.” Örökké bánatos férje, leánya.

*

Fájó szívvel búcsúzik unokaöccsétől, SIPOS FERENCZTŐL nagynénje, Marika és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában