Gyász

2023.05.23. 08:59

Gyászhírek, május 23.

Csendben megpihent a legdrágább édesanya, GABOR VIORICA (IBI) 89 éves korában. Az én öreg diófám volt, melynek árnyéka óvott engem az élet viszontagságaitól. A jó Isten nyugtassa békében! Temetése a Hasas kápolnából lesz május 24-én, szerdán 11 órakor. Fájó szívvel búcsúzik lánya, Gabor Nicoleta.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagynéni, JUHÁSZ MATILD (TILIKE) életének 84. évében, rövid betegség után elhunyt. Temetése ma, május 23-án, 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik Klemi és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett szomszédunktól, JUHÁSZ MATILDTÓL. Nyugodjon békében! Eta és gyermekei.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ZĂLAR LIVIA életének 86. évében hirtelen elhunyt. Temetése május 24-én, szerdán 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Gyászolja lánya, Marika és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesanyától, nagymamától, özvegy ZĂLAR LIVIÁTÓL, aki életének 86. évében elhunyt. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Nyugodj békében! Ildikó és Lacika.

*

Tiszta szívvel őrizzük a szeretett férj, apa, nagyapa, VESA JÁNOS emlékét, aki egy éve távozott közülünk. Áldott legyen az ő emléke, mely örökké velünk marad! Szeretett családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk és nagymamánk, KÖTELES ERZSÉBET, (szül. SZILÁGYI ERZSÉBET, ERZSIKE) élete 73. tavaszán, 3 heti kórházi ellátás ellenére, a cukorbetegség szövődményei miatt örök nyugalomra tért. A temetés 2023. május 24-én lesz a Rulikowski temető városi kápolnájából, 15 órai kezdettel. A gyászoló család örök emlékében őrzi majd.

*

Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk arra a napra, amikor egy évvel ezelőtt a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédi, PELLE GYULA örökre itt hagyott bennünket. „Életed úgy múlt el, mint egy pillanat,/ De emléked szívünkben örökre megmarad./ Szerető szíved pihen a föld alatt,/ Minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat!” Nyugodj békében, drága lélek! Szerető családod.

*

Fájdalommal a szívünkben emlékezünk drága szüleinkre, nagyszüleinkre és dédikre, ZÉTÉNYI IMRÉRE és ZÉTÉNYI JULIANNÁRA (Nagyszántó), akiket 26 évvel ezelőtt kísértünk utolsó útjukra. Nyugodjanak békében! Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes. A szerető család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában