Gyász

2023.05.02. 07:13

Gyászhírek, május 2.

Hálás szívvel emlékezünk SZILÁGYI EMESÉRE (Értarcsa) halálának 3. évfordulóján. Míg élünk, velünk lesz emléked. A család.

*

Szavakba foglalni nem lehet a jóságát, a szeretetét, a hiányát. Életünk legszomorúbb napjára fájdalommal emlékezünk, amikor STEIN-BERNÁT ANGÉLA-BERNADETT (Bihar, 2015. május 2.) itt hagyott bennünket. Sohasem halványul szívünkben emléked,/ sohasem szűnik meg lelkünkben a gyász érted./ Az Angyalok kísérjenek tovább utadon,/ legyen a lelkednek örök béke és nyugalom./ Ma összekulcsolt kézzel mondunk egy imát,/ mely Neked szól, drága Angikánk./ Sírodnál megállva arra gondolunk,/ hogy valamikor egyszer ismét találkozunk.  Örökké szerető szüleid, testvéred, Attila családjával.

*

„Van egy pillanat,/ ahol az álmaid és az emlékeid összeolvadnak/ és egyetlen, tökéletes világot alkotnak./ Ez a Mennyország!” LÁSZLÓ JÁNOS, TRIF SOFIA, MADARÁSZ BÉLA, FEHÉR JULIANNA, PAPDAN-TÓGYER JÁNOS, GAJE ANA, GOGUCZ JÁNOS, UIVARAȘANU ION, PURJE PETRU, STURZ MIHAI, UIVAROȘAN DINU DĂNUȚ, BORBÉLY SÁNDOR, ȚEȚ PIROSKA ARANKA, PANC ELENA, IOVA VASILE, ECSEDI ISTVÁN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út végén” (La capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában