Gyász

2023.05.19. 08:19

Gyászhírek, május 19.

Fájdalommal a szívemben emlékezem a drága feleségemre, BÉRES ILONÁRA (született Fodor), akit egy évvel ezelőtt kísértünk utolsó útjára. Mindennap sírva keresem és várom. Örökké bánatos férje, Sanyi.

*

Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra és nagymamára, BÉRES ILONÁRA halálának első évfordulóján. Egy éve már, hogy nem öleled két szeretett unokádat és nem sietsz, nem munkálkodol értük, nem meséled nekik az érsemjéni emlékeidet, nem vársz minket vasárnap ebédre. Nyugodj békében, Anyuci! Szerető lánya, Tünde, veje, Jancsi és unokái, Bíborka és Kristóf.

*

A hatvanadik érettségi találkozónk alkalmából szomorú szívvel emlékezünk elhunyt évfolyamtársainkra. Ezen évfordulón tisztelettel adózunk elhunyt tanáraink, igazgatóink emlékének. Emléküket kegyelettel megőrzik a nagyváradi, volt 3-as Számú Középiskola – ma Ady Endre Elméleti Líceum – 1963-ban végzett XI. A-B-C-D-E osztályok tanulói.

*

„Közel van az Úr a megtört szívűekhez, és megsegíti a megsebzett lelkeket.” (Zsolt. 34:19) Mély fájdalommal a szívünkben, de Isten akaratában megnyugodva búcsúzunk NEGREAN GIZELLA volt nőszövetségi tagunktól. A Nagyvárad-Velencei Református Egyházközség Nőszövetsége.

*

Fájó szívvel emlékezek DR. BODONI ISTVÁNRA (sebészorvos) halálának 25. évfordulóján. Legyen áldott és békés örök pihenésed! Felesége, Éva.

*

Az elválás örök fájdalmával emlékezünk szeretett, drága lányunkra, testvérre, sógornőre, KOVÁCS IRÉN MÁRTÁRA (élt 31 évet) halálának 20. évfordulóján (május 20-án). Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél,/ Nem haltál meg, csak álmodni mentél./ Szívünkben itt él emléked örökre,/ Ha látni akarunk, felnézünk az égre./ A csillagok között utazol tovább,/ Ott várj ránk, ha időnk lejárt. Emlékezik édesanyja és édesapja, testvére, Laci és sógornője, Annamária.

*

Szomorú szívvel, el nem múló fájdalommal emlékezünk SZÁNTÓ FERENCRE (a Mioriţa gyár volt mesterére), akit 8 éve kísértünk örök nyugalomra. Emlékezik felesége és fia. Nyugodjon békében!

*

Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága jó szüleinkre, LACZI ISTVÁNRA és LACZI ILONÁRA (Értarcsa) haláluk 30., illetve 15. évfordulóján. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Szerető leányaik, Viola és Edit, családjaikkal.

*

Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni,/ Nem volt már időm, el kellett indulni./ Szívetekben hagyom emlékem örökre,/ Ha látni akartok, nézzetek csak fel az égre. Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, SZŰCS LEVENTÉRE halálának 6. évfordulóján. Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél,/ Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél./ Elvitted a derűt, a meleget,/ Csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Nyugodj békében! Szüleid, Józsi és Kati, húgod, Emese, unokahúgod, Bella.

*

Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, nem leszel elfeledve, szívemben örökre megmaradsz. Fájó szívvel, könnyes szemmel búcsúzom KISS LÁSZLÓTÓL. Temetése ma, május 19-én, 11 órakor a Steinberger kápolnából. Élettársad, Magdi (Ducika).

*

„Amikor Isten látta, hogy túl hosszú az út, meredek a domb, a légzés túl nehéz lett, átkarolt és mondta: Gyere haza!” Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága szerettünkre, GÁRDIÁN SÁNDORRA (Biharpüspöki) halálának negyedik évfordulóján. Hirtelen halálod megtörte szívünket, örökké őrizzük drága emléked. Szerető családod.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában