Gyász

2023.04.25. 08:52

Gyászhírek, 2023. április 25.

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, JUHÁSZ ERZSÉBETRE (élt 55 évet, Bihar) halálának 10. évfordulóján. „Virágerdő sűrűjében, Pihen egy szív csendesen. Rég nem dobog családjáért, Messze vitted, Istenem. Nélküled üres a házunk, sivár, Hiába díszíti sírodat virág. Mind elmegyünk egy szép napon, Ha küldetésünk véget ér, A faágon sem nő két egyforma levél. Nincsenek szavak, amit suttogna a szád, Ma szomorúan, lehajtott fejjel emlékezünk rád. Az élet szomorúan megy tovább, Nélküled borongós ősz van, és nincs többé nyár. A fájó emlék kísér egy életen át.” Emlékezik rá bánatos férje és fia.

*

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre és édesapára, CSIKAI GÉZÁRA (szül. Biharon), akit ma, április 25-én két éve, hogy örökre elveszítettünk. Túl rövid volt az élet, hogy elveszítettelek téged, de a szívemben itt élsz, amíg csak élek. Nincs olyan perce a napnak, napoknak, hogy ne hiányoznál nekünk, nem telik el olyan óra, hogy emléked ne lenne velünk. Te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is telik, emlékedet őrizzük mélyen a szívünkben. Bánatos feleséged, Kati és kisfiad, Szabi.

*

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk, VIGYIKÁN ILONÁRA (született VASADI) halálának 30. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Lányai, unokái, unokamenye, dédunokája és ükunokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, MADARÁSZ BÉLA életének 75. évében, rövid betegség után elhunyt. Temetése csütörtökön, április 27-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában