Gyász

2023.04.21. 08:41

Gyászhírek, 2023. április 21.

A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége, a laboratórium munkatársai, és a kórház teljes munkaközössége megrendülten búcsúzik a szeretett kolléganőtől, VAJNA NÓRA (Gálospetri, élt 45 évet) laboratóriumi főasszisztenstől, aki méltósággal viselt, súlyos betegségét követően eltávozott közülünk. Őszinte együttérzésünket fejezzük ki gyászoló családjának. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében!

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki VAJNA ANTALNAK és családjának, szeretett felesége elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a drága férjre, apára, nagytatára, apósra és apatársra, barátra, BARTÓK SÁNDORRA halálának második évfordulóján. Bánatos családja.

*

„Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak álmok, árnyak, évek, Ők itt maradnak szívünkben csendesen.” Szeretettel emlékezünk a drága édesapára, KATONA ZSIGMONDRA, aki ma 29 éve hunyt el, és a szeretett nagymamára, JAKAB IRMÁRA, aki 19 éve távozott. Emléküket szívünkben őrizzük. Tibi, Erika, Zselyke, Kristóf.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. ELEK ERZSÉBETRE (szül. SZABÓ), aki egy éve távozott el közülünk. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában