Vásár

2023.04.01. 13:20

Érmellék ízei és termékei vásár húsvét előtt is

Virágvasárnapra tavaszi virágokat, húsvétra pedig ízléses dekorációkat is lehet vásárolni az Érmelléki Gazdák Egyesülete által szervezett hétvégi vásáron.

Fotó: Alexandru Nițescu

Április első hétvégéjén ismét Érmellék ízei és termékei vásárt szervez Nagyváradon az Érmelléki Gazdák Egyesülete. A kirakodó helyszíne ezúttal is a Nagyvásártér, a mintegy fél száz kézműves és termelő szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között várja a kézműves termékek és a hamisítatlan helyi ízek kedvelőit. Virágvasárnapra és húsvétra készülődve friss vágott és cserepes virágokat lehet vásárolni, húsvétra pedig tematikus dekorációkat. Ezek mellett most is kaphatóak friss tavaszi zöldségek, például zöldhagyma és retek, valamint gyümölcsök is. A megszokott, kimagasló minőséget képviselő termékek, úgymint méz, levendula termékek, hidegen sajtolt olajok, szörpök, lekvárok, sajtok, kézműves édességek, különböző kézműves ékszerek és dekorációs termékek, kaktuszok mind megtalálhatóak és megvásárolhatók a helyszínen. A kirakodón ezúttal is jelen van a farkaslaki Kovács-kalács változatos pékáruival, és a gyermekek sem fognak unatkozni, míg a szülők nézelődnek, ugyanis lehetőség van gipszfigurákat festeni.

Fotós:                                                                                                                                                                                                                                                                

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában