Művészeti program

2023.03.30. 15:01

Újabb szabadtéri kiállítás nyílik

Forrás: A Fotósok Udvarháza

A Fotósok Udvarházának újabb szabadtéri kiállítása nyílik meg Nagyváradon, a Szent László téren. A megnyitót április 1-jén, szombaton 18 órai kezdettel tartják a Varadinum Fotóklub kiállítási terén. A tárlaton 107 fotó lesz megtekinthető, melyet romániai fotósok küldtek be, de németországi, nagy-britanniai, olaszországi alkotók munkáit is bemutatják. 

A Fotósok Udvarháza tulajdonképpen egy Facebook-csoport (La Conacul Fotografilor/A Fotósok Udvarháza), mely azóta igazi közösséggé nőtte ki magát. A Facebook-csoportot egyébként kilenc évvel ezelőtt hozták létre és már több mint 10 ezer tagja van. Minden évben szerveznek találkozót is, s aki tud, az részt vesz ezen. Azóta egy weboldalt is létrehoztak (https://laconaculfotografilor.ro/), ahol a tagokkal készült interjúkat, különféle fotóösszeállításokat mutatnak be, és híreket is közölnek erről a világról. 

Forrás:  A Fotósok Udvarháza

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában