Gyász

2023.03.24. 08:33

Gyászhírek, március 24.

Szomorúan, de szívünkben hívő, szeretetteljes reménységgel emlékezünk a tizennégy évvel ezelőtt elhunyt BOTTYÁN LUJZÁRA. Szeretettel gondol rá a család minden tagja, éppen úgy, mint sok őt tisztelő ismerőse. Él szívünkben a hívő remény, hogy „akár élünk, akár halunk, az Úréi vagyunk” (Rom. 14.8) Kegyelettel emlékező szerettei.

*

„Az ő szíve megpihent, a miénk vérzik, A halál fájdalmát csak az élők érzik. Nehéz volt elválni, hisz nagyon szerettünk, Vigaszt nem találunk, hiába keresünk. Szerető feleség voltál, drága édesanya, Bánatos családodnak most őrangyala.” Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, SANYÓ IRÉNKÉRE halálának első évfordulóján. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, Nem haltál meg, csak álmodni mentél. Örökké bánatos férje, Zsigmond, fiai, Zsiga és Zsolti, menye, Erika, unokái, Erik és Dia.

*

Szomorú 13 év telt el azóta, hogy a legdrágább feleség, anya, anyós és nagymama, SOÓS NELLI (szül. KISS) örökre eltávozott közülünk. Emlékét örökre megőrizzük szívünkben. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos férje, fia, menye és három unokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett PETRI LÁSZLÓ hirtelen eltávozott szerettei köréből. Temetése hétfőn, március 27-én, 15 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle unokahúga, Tünde és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában