Gyász

2023.03.22. 08:17

Gyászhírek, március 22.

Szomorú szívvel és örök szeretettel emlékezünk a legdrágább, legjobb férjre, édesapára, nagyapára, apósra, testvérre, ID. TOLVAI GÉZÁRA (Püspöki), aki ma két éve, hogy itt hagyott bennünket. A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki sajnos nincsen már. A temető csendje ad neki nyugalmat, Drága emléke szívünkben örökké megmarad. Kicsordul a könnyünk itt állva sírodnál, Mélységes fájdalom ez, hogy örökre távoztál. Hiányodat elviselni nagyon nehéz, Örökké tart szívünkben az emlékezés. Mert feledni azt soha nem lehet, Aki szeretve volt és ő is szeretett. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos felesége, Irénke, gyermekei, Gézu, Csabi, Beáta családjaikkal.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ID. KINCZEL IMRÉRE, aki ma négy éve, hogy távozott közülünk. Emlékét örökké őrizzük. A szeretett család.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesapára, nagyapára, BÉGÁNYI KÁROLYRA (Püspöki) halálának negyvenedik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos lánya, Irénke, unokái, Gézu, Csabi, Beáta családjaikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában