Érmellék ízei

2023.03.04. 12:33

Elkezdődött a márciusi kézműves vásár

Hűvös időben vette kezdetét az idén második alkalommal megszervezett Érmellék ízei és termékei vásár Nagyváradon. A kétnapos vásáron a közelgő nők napjára is találunk egyedi ajándékokat.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete ebben a hónapban is megszervezte az Érmellék ízei és termékei vásárt. Március 4-én és 5-én, mindkét nap reggel 10-től este 18 óráig a már jól megszokott helyen, a Nagyvásártéren (December 1. park) várják az árusok a kézműves termékek és a hamisítatlan helyi ízek kedvelőit. A kilátogatókat a már megszokott gazdag és minőségi választék fogadja, különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, hidegen sajtolt olajok, ékszerek, táskák, bőráruk, dekorációs termékek, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, idény zöldségek és gyümölcsök, virágpalánták, fából készült használati eszközök és játékok, valamint sok más egyedi kézműves, az Érmellékre, és más hazai tájegységekre jellemző termék közül lehet válogatni. 

 

Nemsokára nők napja lesz, így erre az alkalomra több árus is készült egyedi ajándékokkal, például textiltulipánokat, levendula csokrocskákat, virágdíszeket, ékszereket is lehet vásárolni.

A kirakodón ezúttal is jelen van a farkaslaki Kovács-kalács változatos pékáruival, valamint egy lacikonyha is helyet kapott, a finom ételek illata már szombat délelőtt betöltötte a vásár helyszínét. A gyerekek mindkét napon különböző kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, például agyagfigurákat festhetnek az egyik kézműves mester vezetésével. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában