Gyász

2022.12.09. 05:42

Gyászhírek, december 9.

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott,/ Pihen a kéz, mely értünk dolgozott.” Életünk legszomorúbb napján emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára és dédire, KEREZSI ERZSÉBETRE (Éradony), aki 4 éve örökre itt hagyott bennünket. „A múltba vissza nézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már,/ Küzdöttél, de már nem lehetett,/ A csend ölel át és a szeretet./ Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása,/ Legyen sírodon az Isten áldása.” Gyászolja bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető édesanyára, anyósra, nagymamára, dédmamára, MAKRA ELISABETÁRA, aki ma egy éve, hosszú betegségben hirtelen elhunyt. Nyugodjon békében! Lánya, Erzsi, veje, Laci, unokái, Elisabeta, Tímea, dédunokái, Zsófia, Máté, Bijanka.

*

Szomorú hat hónap telt el, amióta a legdrágább férj, apa, após és nagyapa, BENE KÁLMÁN átadta lelkét Teremtőjének. „Fájdalom költözött fél éve szívünkbe,/ Nem múlik el soha, itt marad örökre./ Nem halljuk hangod, nem foghatjuk kezed,/ Nem lehetünk mi már soha többé veled./ Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél,/ Elváltál azoktól, akiket szerettél./ A fájdalomtól most is könnyes a szemünk,/ Mert Te gondolatban most is itt vagy velünk./ Hiába borult Rád a temető csendje,/ Szívünkben élni fogsz mindörökre./ Emléked soha nem felejtjük el.” Örökké bánatos felesége, Rózsika, lánya, Éva, veje, András, unokái, Izabella és Szabolcs.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, KÖTELES ISTVÁNRA halálának 9. évfordulóján. „Egész életeden át dolgoztál, éltél,/ Most bánatot Ránk hagyva, csendben elmentél./ Örök álom zárta le drága két szemed,/ Megpihenni tért két dolgos kezed.” Gyászolja felesége, Marika és lányai.

*

Hálás szívvel és szeretettel emlékezünk drága szerettünkre, MIKÓ ISTVÁNRA (Szentjobb) halálának 12. évfordulóján. A boldog viszontlátás reményében emlékezik rá szerető családja.

*

Nagy szeretettel emlékezünk a drága apára, nagyapára, BARABÁS LAJOS LÁSZLÓRA (1943–2000), aki 22 éve felment a csillagokhoz. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes. Sosem feledünk el. Felesége, Kati, fia, Laci és családja, lányai és unokái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában