Gyász

2022.12.05. 08:24

Gyászhírek, december 5.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretett feleség, édesanya, nagymama, BODOR MAGDALÉNA elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott. Dérer Ferenc és családja, Weinberger Iván.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, nagymama, BODOR MAGDALÉNA (született Helmeczi) életének 84-ik évében hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után, 2022. november 29-én elhunyt. Urnás temetésére december 6-án, 14 órakor református szertartás szerint, a Steinberger kápolnától kerül sor. Gyászolják: szerető férje, Sanyi, fia, Zoltán, Brigi és Kriszta, leánya, Zita, férje, Adi és szeretett unokája, Alexandra, húga, Gyöngyi, keresztfia, Iván, felesége, Antónia, sógornője, Éva, valamint unokatestvérei, keresztfia, ifj. dr. Szegedi László.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki az egész családnak, KOVÁCS LÁSZLÓ elvesztése miatti fájdalmában. A Várdai család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesapára, nagyapára, KOVÁCS KÁROLYRA, aki december 3-án volt 13 éve, hogy itt hagyott minket. „Csak egy szál virágot hozzatok síromra,/ Ennyit várok tőletek, és ha eljöttök, kicsordul könnyetek./ Megálltok fejfámnál, olvassátok nevem,/ Lehet, hogy odalenn megdobban a szívem./ Búcsúztam volna, de erőm nem engedett,/ Csak a szívem súgta: Isten veletek!” Nyugodj békében, Apukám! Bánatos gyermekeid és unokáid.

*

„Amerre megyünk, nem vezet az élet,/ Amerre megyünk, nem terem virág,/ Fellegek közt a lélek nem remélhet,/ Újból meglátni fényes csillagát.” (Wass Albert) Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk 49. születésnapján a felejthetetlen, drága jó gyermekre, testvérre, sógorra, nagybácsira, rokonra, édesapára és férjre, IFJ. MOLDVAI GYÖRGYRE. Emléke legyen áldott, pihenése békés! Míg élünk, szívünkben őrizzük áldott emlékedet! Isten adjon örök nyugodalmat! A bánatos család.

*

„Miért múlik el az élet?/ Miért van az, hogy nincsen visszaút?/ Mert mindent, amit ők hoztak el nekünk,/ Bennünk él tovább majd ugyanúgy.” PÁNCZÉL JULIANA, FÜLÖP DÉNES, ILYÉS ISTVÁN, KOZMA MÁRIA, ZSUPON FERENC GYÖRGY, CIUCLEA ILEANA, PERECSENYI GIZELLA, CAPRIȘ ARON, BODOR MAGDOLNA, BUIBAȘ MARIA, SECARĂ ANA, CIOFLAN IOAN, COCIȘ MARIANA-ELENA, KOVÁCS LADISLAU LUDOVIC, SORAN VIORICA, SZABÓ MÁRIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető férjtől és édesapától, KOVÁCS LÁSZLÓTÓL (élt 64 évet). „Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk, őrizzük őket.” Temetése: 2022. december 7-en délután 14 órától, a püspöki temető kápolnájából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában