Gyász

2022.11.24. 07:39

Gyászhírek, november 24.

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább testvérre, keresztapára és nagybácsira, KURUCZ EMILRE (volt főkönyvelő) halálának 3. évfordulóján. „Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a fényt, a derűt, a meleget, Csak egyetlen fénysugarat hagytál, Az emlékedet.” A téged örökké szerető és soha el nem feledő családod.

*

Könnyes szemmel, bánatos szívvel emlékezünk a szeretett TUZSON MÁRIÁRA (VELKÓ) halálának első évfordulóján. Nyugodjál békében! Szerető férje, Andrei, fiai, Cristian és Robert, menye, Enikő, unokái, Eric, Francisca és Sophie.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága nővéremre, TUZSON MÁRIÁRA (VELKÓ) halálának első évfordulóján. Szívünkben emlékét örökké őrizzük. Aszalós Gabi és családja.

*

Szomorú és fájdalmas 10 év telt el, mióta IFJ. SIPOS JÓZSEF CSABA (Szalárd) eltávozott közülünk. „Keressük, de nincs már sehol, Mégis itt van mindig valahol. Talán egy napsugárban, Vagy csillagként az égen, De mi mindig várjuk, Mint valamikor régen. Hiába borul rá a temető csendje, A mi szívünkben élni fog örökre.” Örökké bánatos szüleid, húgod és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk ILYÉS ZOLTÁN CSABÁRA, aki hat hete távozott az élők sorából. Gyászmise vasárnap 10 órakor, a biharpüspöki római katolikus templomban. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában