Vásári forgatag

2022.11.28. 16:06

Érmellék ízei és termékei vásár decemberben is

Sajtóanyag

Az Érmellék ízei és termékei vásársorozat idei utolsó kiadását rendezik meg Nagyváradon december 2–4. között. A kirakodó helyszíne ezúttal is a Nagyvásártér (December 1 park) lesz, az esemény pénteken, szombaton és vasárnap egyaránt 10–19 óra között várja az érdeklődőket.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete szervezésében, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával megvalósuló eseményen a már megszokott gazdag és minőségi választék várja a kilátogatókat, akik ezúttal is különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, korondi kerámiák, hidegen sajtolt olajok, levendulatermékek, friss zöldségek és gyümölcsök, valamint különböző, Érmelléken termelt virághagymák közül válogathatnak.

A vásáron négy megye több tájegységének termelői lesznek jelen, így Bihar, Szatmár, Szilágy és Hargita megyéből is érkeznek őstermelők, valamint kézműves mesterek. A hamisítatlan vásári hangulatot megidéző eseményről most sem hiányozhat sokak kedvence, a kürtőskalács, ugyanakkor ízletes forralt borok mellett lehet majd melegedni és hangolódni az ünnepekre.

A szervezők ezúttal is a helyi és kézműves termékek népszerűsítését tartották szem előtt, hiszen a kistermelők nem csupán kimagasló minőséget, magas hozzáadott értéket tesznek a fogyasztók asztalára, de számukra valóban létszükséglet, hogy a multikkal való versenyben ők is eljussanak a fogyasztókhoz. A szervezők szeretettel várják a vásári forgatagra a nagyváradiakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában