Programajánló

2022.09.16. 13:00

Szilágysági közművelődési szakmai nap

Forrás: Flickr

Közlemény

Szilágysági közművelődési szakmai napot szervez szombaton, szeptember 17-én az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület országos és helyi szervezete, illetve a Nemzeti Művelődési Intézet Szilágysomlyón. A programon részt vesznek mindkét szervezet képviselői, név szerint az EMKE részéről dr. Széman Péter országos elnök, Kovács Lilla, az ASzakkör erdélyi koordinátora, valamint Széman Emese Rózsa kutató, illetve Széman Rózsa, az EMKE Szilágysomlyó és környéke szervezet elnöke. A Nemzeti Művelődési Intézet képviseletében jelen lesz Závogyán Magdolna ügyvezetőasszony, dr. Juhász Erika szakmafejlesztési igazgató, Molnár György központvezető és kollégáik. A szakkörvezetők és szakkörszervezők módszertani napjának tervezett programja alább olvasható.

Szervező: Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Országos Elnöksége, valamint az EMKE Szilágysomlyó és környéke szervezete. Társszervező és szakmai partner: Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.

Helyszín: Szilágysomlyó, katolikus közösségi ház (a plébánia mellett, a templom alatt). A közösségi ház kapuja a kis utcából, a Raiffeisen bankkal szemben nyílik.

Program: 10:15–10:45 Köszöntők. Közreműködik a Szederinda hagyományőrző citeraegyüttes; 10:45–11:45 Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezetője: A Nemzeti Művelődési Intézet és határon túli programjai, kezdeményezései; 11:45–12:15 Kávészünet; 12:15–13:30 Műhelymunka a szakkörök folytatásáról, lehetőségeiről, a felmerülő kérdésekről. A műhelymunkát vezetik a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársai: dr. Juhász Erika, szakmafejlesztési igazgató, Molnár György, partnerségi központvezető; 13:30–13:45 Zárszó. Mindenkit szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában