Gyász

2022.09.22. 08:45

Gyászhírek, szeptember 22.

Őszinte részvétünket fejezzük ki kollégánknak, FARKAS LAJOSNAK és családjának, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az Interpack és Prodchim munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezem keresztanyukámra, NAGY GIZELLÁRA (Gálospetri) halálának 6. évfordulóján. Amíg éltél szerettünk, amíg élünk nem feledünk. Keresztlányod, Beáta és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógornőnktől, nagynénitől, FARKAS MARGITTÓL, aki 71 éves korában adta vissza lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Farkas Dezső és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett testvérre, nagybácsira, LÁSZLÓ VILMOSRA (Érkeserű), aki 6 hete, életének 75. évében távozott el közülünk. „Kit őriz a szívünk Nem hal meg soha. Kit lelkünkkel látunk, Sosem megy el.” Áldott emlékét szívünkben őrizzük. Húgai családjaikkal együtt.

*

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, CHIŞE GYÖRGYRE, aki 18 éve és CHIŞE IRÉNRE, aki 7 és fél éve hagyott itt bennünket. Miért múlik el minden, ami szép? Miért kell sírnunk az elmúlt tegnapért? Miért nem lehet örök a ma, Hogy ne kelljen sírjunk soha. Örökké bánatos családjuk.

*

Fájó szívvel emlékezünk a a szeretett férjre, apára, testvérre, nagyapára, rokonra, GÁL IMRÉRE halálának második évfordulóján. A halál olyan súlyos veszteség, amit sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya örökre megmarad. Mindig velünk vagy, az idő bárhogy halad. Nyugodj békében! Szerető családod.

*

Könnyes szemmel, mély fájdalommal tudatom, hogy a legdrágább testvér, FARKAS MANYI 71 éves korában, türelemmel viselt, súlyos szenvedés után elhunyt. Még élni akart, sok volt a terve, De Isten szólította, neki menni kellett. Teste megpihenni tért ott lent, a mélyben, Lelkére angyalok vigyáznak ott fent, az égben. Az élet szomorúan megy tovább, Áldott emléke elkísér egy életen át! Nyugodjon békében! Szerető húga, Gyöngyi.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett keresztanyámtól, FARKAS MANYITÓL. Nyugalma legyen békés, emléke áldott! Bánatos keresztfiad, Zsolti és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, dédnagymamától, testvértől, ÖZV. IZSÁK ROZÁLIÁTÓL (szül. TÖRÖK), aki 90 éves korában csendesen elhunyt. Temetése ma, szeptember 22-én, csütörtökön 15 órától lesz a bihari református kápolnából. A gyászoló család.

*

Fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagyapa, BÖSZÖRMÉNY ERNŐ (BÖSZI) életének 72. évében elhunyt. Hamvait 2022. szeptember 23-án, 12 órától helyezzük örök nyugalomra a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában