Job Expó

2022.09.27. 07:37

A Purem és a Plastor is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2022. október 7-én, pénteken rendezik meg az Era Shopping Parkban.

A Purem 22 állást kínál a Nagyvárad Job Expón

BN-összeállítás

Kevesebb mint két hét van hátra a Nagyvárad Job Expo állásbörzéig. Az állást kereső Bihar megyeiek, valamint azok, akik szeretnének változtatni jelenlegi munkahelyükön, előkészíthetik önéletrajzukat. A 2022. október 7-én, pénteken 10–18 óra között, az Era Shopping Park kupolája alatt megrendezendő állásbörzén nem kevesebb mint 29 munkáltató lesz jelen. Közel 1000 állást és több tucat szakmai képzést kínálnak az érdeklődőknek. A kínálat széles körű, olyan területeket ölel fel, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, mechanika stb. 

Purem Oradea

A nagyváradi Purem az Eberspächer csoport tagja, amely autókipufogó-, fűtés- és klímarendszer-fejlesztésben az egyik világvezető cég. Az Eberspächer csoport több mint 80 munkaponton, 28 országban végzi tevékenységét. Az Eberspächer ipari tevékenységben szerzett széles körű tapasztalata több mint 150 évre tekint vissza. „Ha szeretne egy több mint 10.000 alkalmazottat foglalkoztató, megújuló családi vállalkozás részese lenni, nálunk megteheti! Mindig előretekintőek és innovatívak vagyunk. Az ön számára ez a következőket jelentheti: hatalmas, kihívásokkal teli feladatok, a kreativitás kifejezése, különféle fejlődési lehetőségek”, hangsúlyozzák a Purem képviselői.

A társaság 22 munkahelyet kínál a Nagyvárad Job Expón. Ezek közül három felsőfokú végzettséggel rendelkező személyeknek szól: karbantartási koordinátor, adatrögzítő adminisztrátor és IT infrastruktúra-fejlesztő. További 19 állás középfokú végzettségű személyeknek van felkínálva: három termelésicsoport-vezető, öt hegesztő, négy szerszámgép-beállító, két targoncakezelő, egy szállítási adminisztrátor, egy karbantartó villanyszerelő és három szakember. A Purem kellemes és dinamikus munkakörnyezetet, vonzó juttatásokat és kompenzációs csomagot, személyes fejlődési lehetőséget kínál. 

 

Plastor

Az 1914-ben alapított cég a műanyag-feldolgozó ipar fontos globális szereplője. A társaságot 1994-ben magánosították, jelenleg is teljes román tőkével működik, különböző területeken: autóipar, elektronikai, elektrotechnikai és orvosi ipar, sportfelszerelési ipar, valamint a szerszámok tervezése és gyártása. A Plastor minden ügyfelének komplett megoldásokat kínál a műanyag-feldolgozás területén, a terméktervezésben való részvételtől a technológiák, öntőformák és eszközök tervezésén át a folyamatok beállításáig, a termékek ISO 9001, IATF 16949 minőségi és ISO 14001 környezetvédelmi szabványok szerinti hitelesítéséig; további tevékenységi területe alkatrészek, részegységek vagy késztermékek sorozatgyártása. 

A Plastor teljes körű projektmenedzsmentet kínál a műanyag cikkek gyártása területén: fröccsöntő és extrudáló-fúvó formák tervezése műanyag termékekhez; technológiák és eszközök tervezése; fröccsöntő öntőformák és extrudáló-fúvó üreges testek összeállítása; különböző hőre lágyuló anyagokból készült alkatrészek befecskendezése. 

A Plastor az előző kiadásokon is részt vett

A cég 17 állásajánlattal érkezik a Nagyvárad Job Expóra: egy dokumentációs technikus, felsőfokú végzettséggel; a további állások betöltéséhez középfokú végzettség szükséges: 10 termelési operátor, két CNC-operátor, egy szerszámgéplakatos, egy fröccsöntő, egy esztergályos és egy villanyszerelő.

Az immár V. kiadásához érkezett eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Az esemény intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Mostanáig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food, Strabag, Teknia Oradea, Connectronics Romania, Sykes Romania és Metro Cash & Carry Romania. A lista továbbra is nyitott, az eseményről a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet tájékozódni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában