Figyelem!

2022.08.29. 14:38

Változik a villamospótló útvonala

Meghosszabbítják a váradi T7-es villamospótló autóbusz útvonalát, így az mostantól el fog jutni a Szent László térig is. A változás augusztus 30-tól érvényes.

Fotó: Alexandru Nițescu

Megváltoztatta a T7-es villamospótló autóbusz útvonalát a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL). Hétfői közleményükből kiderül, hogy a busz ezentúl nem csak a Baross (Dacia) híd előtti villamosmegállóig megy el, hanem egészen a Szent László térig. Ezzel a változtatással sok utas életét könnyítették meg, hiszen így nem kell gyalogosan átkeljenek a hídon, hogy a Nagyvásártéren egy másik buszra fel tudjanak ülni. A T7-es busz a következő útvonalon fog közlekedni: Olaszi park – stadion – nagyállomás (11-es busz megállója)– Körös áruház – Baross (Dacia) híd – E. Gojdu főgimnázium – Szent László tér – Nagyvásártér – E. Gojdu főgimnázium – Baross híd – Körös áruház – nagyállomás (megálló a Pray György/Berzei utcán a körforgalom után) – stadion – Olaszi park.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában