Felvételi

2022.08.18. 08:33

Őszi felvételi a Partiumi Keresztény Egyetemen

BN-összeállítás

A kiemelten sikeresen lezárult nyári felvételi után szeptemberben kezdetét veszi az őszi felvételi időszaka a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen, 12. és 23. között. A felvételi vizsgák időpontja szeptember 26–27., az anyakönyvezés pedig 26. és 28. között zajlik majd. Alapszakon, Angol nyelv és irodalom, Angol nyelv és irodalom – Német nyelv és irodalom szakokon 23 tandíjas hely van még szabadon, Magyar nyelv és irodalom, Magyar nyelv és irodalom – Angol nyelv és irodalom szakokon 5 tandíjmentes és 24 tandíjas hely áll még rendelkezésre. Német nyelv és irodalom szakon 7 tandíjmentes és 19 tandíjas hely van még, Az óvodai és elemi oktatás pedagógiája szakon 2 tandíjmentes és 10 tandíjas, Menedzsmenten 2 tandíjmentes és 21 tandíjas, Bank és pénzügyek szakon 16 tandíjas, Kereskedelem, turizmus és szolgáltatás gazdaságtan szakon 6 tandíjmentes és 31 tandíjas, Zene szakon 7 tandíjmentes és 10 tandíjas, Szociális munka szakon 5 tandíjmentes és 20 tandíjas, Szociológián 19 tandíjas, Gépészmérnök szakon 29 tandíjmentes, Vidékfejlesztési agrármérnök szakon 7 tandíjmentes és 20 tandíjas, Mezőgazdasági mérnök szakon pedig 36 tandíjmentes szabad hely áll rendelkezésre. 
A mesterképzések tekintetében Többnyelvűség és multikulturalitás szakon 5 tandíjas hely van még, Fordító és tolmács szakon 3 tandíjmentes és 10 tandíjas, Európai szociálpolitikák szakon 3 tandíjmentes és 16 tandíjas, Vállalkozások fejlesztésének menedzsmentje szakon 7 tandíjmentes, 17 tandíjas hely, Pénzügy szakon 10 tandíjmentes és 20 tandíjas hely, Vizuális kommunikáció szakon 18 tandíjas hely, Zeneművészet a jelenkorban szakon 1 tandíjmentes és 16 tandíjas hely van még.
Mesterképzésen a Pénzügy szakot az akkreditációs bizottság jóváhagyását követően indítja az egyetem. Alapszakon a Gépészmérnök, a Vidékfejlesztési agrármérnök és a Mezőgazdasági mérnök szakok a Debreceni Egyetem kihelyezett képzései.
A felvételivel kapcsolatos további részleteket a partium.ro honlapon találnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában