Stand up comedy

2022.08.16. 08:00

Az ősemberrel folytatódott a nyári színházi évad

Ciucur Losonczi Antonius

Az ősember (Caveman) című kétrészes stand up comedy-vel folytatódott múlt szombaton a várban a Nyári Színházi Fesztivál, Kálloy Molnár Péter előadásában. Mint ismeretes, az esemény az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) és a nyíregyházi Mandala Dalszínház lebonyolításában, az országos RMDSZ, valamint a Nagyvárad és a Térség Turizmusát Népszerűsítő egyesület (APTOR) támogatásával zajlik. A szervezők részéről Szabó József és Kovács Norbert köszöntötték az egybegyűlteket.

„Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, hogy mi a jó párkapcsolat titka, hogy mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán. Az ősember főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet és jó eséllyel kezdhet új életet, de a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat is. Az első randi előtt, után és közben is ajánlott program”, lehetett olvasni a Mandala Dalszínház által kiadott programfüzet ismertetőjében. Sokak szerint az idei évad legszórakoztatóbb előadása volt a Szántó Erika által rendezett produkció, mely magyar változatának készítői Litkai Gergely és Kálloy Molnár Péter. A poénok ütősek voltak, a közönség vevő volt rájuk, működött az interaktivitás, és persze jó volt látni élőben is látni a kortárs magyar filmekből jól ismert színművészt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában