Tevékenység

2022.08.08. 17:00

Az egészség órája a szociális központban

BN-összeállítás

A Nagyváradi Szociális Ellátások Igazgatóság (DASO) és a Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) között létrejött együttműködés révén az Alsterdorf Egyesület fiataljai és a Ioșia ll Multifunkcionális Szociális Központba járó idősek egészségügyi tájékoztató tevékenységen vettek részt múlt csütörtökön. Carmen Dinescu és Samuel Negru interaktív megközelítéssel, kellemes és nyugodt légkört teremtve vezették le a "Napvédelem - fontos lépés az egészség felé" című beszélgetést a jelenlévőkkel. A tevékenységet levezető személyek a napsugarak elleni védekezéssel kapcsolatos információkat, tanácsokat sorolták fel: megfelelő, világos színű ruházat, kalap és napszemüveg használata, napvédő krémek, folyamatos folyadékpótlás meleg időben, egészséges táplálkozás és megfelelő személyi higiénia.

A jelenlévők kezdeményezésére több megvitatandó témát is megállapítottak a DSP képviselőivel való jövőbeli találkozókra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában