Tárlat

2022.07.29. 08:22

Újabb kiállítás nyílik a Tibor Ernő Galériában

Szent László szellemében címmel nyílik kiállítás a váradi Tibor Ernő Galériában a hétvégén azokból az alkotásokból, amelyeket idén, május 29-én, a Festum Varadinum zárónapján alkottak debreceni és nagyváradi képzőművészek, diákok. A tárlatot július 30-án, szombaton, 18 órakor nyitják meg, a nyitóbeszédet Meleg Vilmos, a Festum Varadinum Alapítvány kuratóriumának elnöke tartja, de köszönteni fogja a közönséget Majoros László szervező és Csathó Töhötöm, a Tibor Ernő Galéria művészeti vezetője is, akinek alkotásai a szóban forgó tárlaton is megtekinthetők lesznek. Az ünnepélyes alkalmon közreműködnek a Sola Fide Keresztyén Kulturális Csoport tagjai: Fórián Andrea (zongora), Füzesi Csaba (bariton), Török Sándor (előadóművész), Thurzó Sándor József (brácsaművész).
Az eseményt és az alkotókat Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, Bódor Edit, illetve a Varadinum Kulturális Alapitvány és a Bihar megyei RMDSZ támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában