Gyász

2022.07.06. 07:40

Gyászhírek, július 6.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy drága szerettünk, FÜLÖP JÓZSEF (született Velencén) 69 évesen, rövid betegség után, hirtelen itt hagyott bennünket. Temetése július 7-én, csütörtökön 11 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Búcsúznak tőle felesége, Magdi, lánya, Erika, Călin, Bea, Cristi és testvére, Joli, Fredi.

*

Szomorú szívvel értesültünk egykori jó szomszédunk és barátunk, FÜLÖP JÓZSEF elhunytáról. Mély együttérzésünk a gyászoló családnak. Nyugodjék békében! Lőrincz László és családja.

*

ÖZV. NAGY LAJOSNÉ SZÜL. NAGY MARGIT (MANYIKA, 1944. február 16.) életének 78. évében tragikus hirtelenséggel, váratlanul, csendesen megpihent. Temetés: 2022. július 9-én, délelőtt 10 órakor lesz, szentmise keretein belül, Püspökladányban, a római katolikus templomban, és drága hamvai ugyanott lesznek örök nyugalomra helyezve egykori férje mellett. Drága emlékét őrizzük: lányai, Franciska (Babi) és Sárika, vejei, Joci és Misi, egyetlen unokája, Zsolti.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagytatára, BARABÁS LAJOSRA, akit 6 hónapja kísértünk utolsó útjára. Emlékedet szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családod.

*

„Életünknek egén fénylő csillag voltál, Itt hagytál bennünket, még csak nem is szóltál. Most, hogy már kialudt az az áldott fényed, Pótolhatatlan lesz a Te drága lényed.” Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és dédmama, GÖNCZI MÁRIA (szül. JAKAB) 81 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése ma, július 6-án, szerdán 16 órakor lesz a pusztaújlaki kápolnából. Búcsúzik tőle szerető családja.

*

Őszinte részvétünk a KOVÁCS családnak a csodás feleség, anya, anyós és nagymama, MARGIT elhunyta miatti mély fájdalmukban. Kertay István és családja.

*

„Ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.” (Jób 5,18.) Isten ígéretében bízva kívánjuk KOVÁCS SÁNDOR főgondnok úrnak, hogy a gyász sebei gyógyuljanak, a lélek fájdalmai enyhüljenek. Édesanyjára kegyelettel emlékezünk, és imádságunkban hordozzuk a gyászoló családot. A Hegyközszáldobágyi Református Egyházközség Presbitériuma és lelkipásztora.

*

„Mert sehol sem vagy, mindenütt kereslek, Nap, rét, tó, felhő, száz táj a ruhád, Mindig mutat valahol a világ.” Halálának 15. évfordulóján fájdalommal emlékezem férjemre, MEZEI JÁNOSRA (Kolozsvár, 1944 – Nagyvárad, 2007). Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Özvegye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában