Gyász

2022.06.23. 08:46

Gyászhírek, június 23.

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága szüleimre, VARGA LAJOSRA, aki június 22-én 10 éve és VARGA ERZSÉBETRE, aki július 3-án 14 éve távozott az élők sorából. Drága emléküket örökké őrzi szívében egyetlen fiuk, László.

*

„Küzdöttél, de már nem lehetett, A csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szeretnek.” Szívemben mély fájdalommal búcsúzok drága férjemtől, MAKAI DEZSŐTŐL, akinek jóságos szíve és két dolgos keze örökre megpihent. Temetése ma, 2022. június 23-án, 15 órától a fugyivásárhelyi kápolnától. Összetört szívű felesége, Magdolna.

*

„Számomra Te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét, Áldd meg, Atyám! S én köszönöm, hogy Ő lehetett az Édesapám!” Fájdalomtól összetört szívvel búcsúzunk édesapánktól, MAKAI DEZSŐTŐL. Emléked örökké szívünkben él! Bánatos lánya, Beáta, szeretett veje, Zsolti, imádott unokája, Réka.

*

Ezúton fejezem ki őszinte részvétemet nászasszonyomnak és családjának a drága, szeretett MAKAI DEZSŐ elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nászasszonya, özv. Farkas Andrásné.

*

Őszinte együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak szerettük, MAKAI DEZSŐ elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Özv. Szabó Kálmánné. 

*

Fájó szívvel búcsúzok szeretett vejemtől, MAKAI DEZSŐTŐL. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Bánatos szívű anyósa.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógorunktól, MAKAI DEZSŐTŐL. Emléked legyen áldott! Sógora, Miki, sógornője, Ildikó, unokaöccse, Csaba. „Annyira akartam élni, A betegséget legyőzni, Búcsúztam volna tőletek, De az erőm nem engedett. Így búcsú nélkül, Szívetekben tovább élhetek!...”

*

Mély fájdalommal búcsúzunk tőled drága testvérem, MAKAI DEZSŐ. Pihenésed legyen csendes, emléked legyen áldott! Öcséd, Makai József és neje, Joli, keresztlánya, Makai Enikő és családja és a Koncz család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, TITI SÁNDORRA, aki 6 hete hagyott itt bennünket. „Erős voltál, nem panaszkodtál, Némán tűrted a fájdalmat. Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Csak mi tudjuk, mennyire hiányzol. Életed munka volt, szívedben szeretet, A jó Isten áldja meg a kezedet. Az idő múlik, feledi nem lehet, Csak abban reménykedünk, hogy Egyszer majd találkozunk veled.” A gyászoló család.

*

Szomorúan búcsúzunk barátnőnktől, csapattársunktól, BODOR ÁGITÓL (a Crişul kosárlabdacsapat kapitányától, 1960-as évek). Temetése június 24-én, pénteken 11 órakor lesz. Nyugodjon békében!

*

„Zengj hát az Úrnak s járd az utat, Mit éppen néked Ő adott.” Ugyanazzal a mérhetetlen fájdalommal emlékezünk 11 éve, 2011. június 23-án elhunyt szeretteinkre: a 35 évet élt vitéz VERES LÁSZLÓ-ZSOLT érmihályfalvi kántorra, karnagyra, tanárra és nagymamájára, a 80 évet élt SALATI ILONÁRA, a Nagyvárad-Rogériuszi Református Egyházközség kórusának tagjára. A gyászoló család.

*

Mély megrendüléssel értesültünk a szeretett édesapa, nagyapa, a Plastor vállalat volt alkalmazottja, BAKOS LÁSZLÓ (vegyészmérnök) haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Nyugodjon békében, emléke legyen áldott, pihenése csendes! Keszeg Ferenc és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában