Gyász

2022.05.24. 09:13

Gyászhírek, május 24.

Soha nem feledjük azt a szomorú május 24-ét, amikor drága szerettünk eltávozott az élők sorából. Eltelt 10 év azóta, és éppúgy hiányzik és fáj, hogy már nem ölel át szerető tekintete és óvó karja. Nyugodj békében, drága édesanya, SZALAVETZ GIZELLA, aki együtt van szeretett férjével. Emléked legyen áldott, pihenésed békés! Gyászolják és megemlékeznek: fia, lánya, menye, veje, két unokája és dédunokája.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, nagyapára, ID. SZÜCS JÓZSEFRE (Érmihályfalva), aki már 8 éve távozott közülünk. „Nem múlnak, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak álmok, évek...” Szerető családja.

*

„Ne féljetek! Higgyetek!” (Jn 14,1) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SASS GYULA, a nagyváradi városháza egykori osztályvezetője, a Debreceni Mode3H Kft. volt munkatársa, életé-nek 81. évében elhunyt. Temetése 2022. május 27-én, 14:30 órakor a debreceni Szent Anna-székes-egyházban lesz. A gyászoló család.

*

,,Boldogok a tiszta szívűek, mert ők meglátják az Istent!” Ebben a hitben búcsúzunk ID. TAR KÁROLYTÓL (élt 88 évet, Paptamási). Temetése ma, 2022. május 24-én, kedden 14 órakor a paptamási kápolnából. Megsebzett szívű felesége, Veronka, fia, Károly, lánya, Gyöngyi, menye, Babi, veje, János, unokái, Enikő, Krisztina, Laci és Jani, unokavejei, Péter és Tomi, unokamenyei, Julia és Rebeka, dédunokái Petra, Mirabel, Noel és Ábel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában