Gyász

2022.04.01. 07:00

Gyászhírek, április 1.

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett nagymamától, déditől, SZODORAI ILONÁTÓL. Adjon Isten neki csendes pihenést! Gyászolja menye, Rozi, unokája, László és családja.

*

„Egy szál gyertya, mely lassan végig ég,/ Egy élet, mely percek alatt véget ért.”  Halálának 20. évfordulóján emlékezünk IFJ. TAPASZI LAJOSRA (Biharszentjános, 1957–2002). Emlékét szívünkben szeretettel őrizzük! A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, anyósra, FÜLÖP ZSÓFIÁRA (Biharszentjános), aki egy éve, hogy itt hagyott minket. „Addig vagy boldog, míg van, aki szeret,/ Ha bajban vagy, megfogja a kezed./ Mikor rád gondolok, lehunyom a szemem,/ Szeretném azt hallani, hogy azt mondod nekem:/ Ne sírj. Itt vagyok veled, nem mentem el./ Csak a csillagok közt járok, és éjszakánként álmotokban,/ Istennel együtt vigyázok rátok!” Emléked örökké őrizzük! Áldott legyen a pihenésed! Bánatos fia, Gyula és menye, Pirike.

*

Drága jó nagymamánk, FÜLÖP ZSÓFIA, aki már egy éve, hogy visszaadta lelkét a Teremtő Úrnak. Soha nem felejtünk, mindig velünk maradsz! „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, örök álmát őrizze béke és nyugalom.” Fájó szívvel, örök szeretettel emlékezik unokája, Gyuszi.

*
Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a szeretett nagymamára, FÜLÖP ZSÓFIÁRA halálának első évfordulóján. Összetört szívünkben drága emléke örökké élni fog. „A múltba visszanézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már./ Múlhatnak a napok, telhetnek az évek,/ Szívünkben örökké megmarad emléked.” Isten adjon örök nyugodalmat! Emlékét őrzi bánatos unokája, Brigi, annak férje, Ákos, dédunokái: Vivi és Áron.

*
Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett apára, apósra és nagyapára, KRÁMLI JÁNOSRA (tanár), aki már 25 éve nincs közöttünk. Pedig még ma is élhetne, idén lenne 80 éves. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk arra a szomorú 2021. április 1-re, amikor a legdrágább férj, apa, após, nagytata és rokon, KOVÁCS PÉTER (ny. alezredes) itt hagyott minket örökre. „Véget ért egy út, az életnek útja,/ Elmentél tőlünk egy nagyon hosszú útra./ Mindig sugárzott szívedből a szeretet,/ Sokszor mosolyogtál, akkor is, ha fájt neked./ Úgy mentél el, ahogyan éltél, csendesen, szerényen,/ Drága lelked nyugodjon békében!/ Feledni valakit lehetetlen csoda,/ Mert akit szeretünk, nem feledjük soha./ Emlékek varázsa melegíti lelkünk,/ Szívünkben érezzük őt, soha nem felejtünk./ Álmok, emlékek, szép szavak,/ Ez minden, ami a múltból megmaradt./ Tátongó űr lelkünkben a hiánya,/ Ami néha csendesül, de örökké fáj.” Nyugodj békében, drága lélek! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, édesapára, apósra, nagytatára és dédnagytatára, ID. KOVÁCS KÁROLYRA (szül. Ottomány), akit 2 éve kísértünk utolsó útjára. Szomorú az út, mely sírodhoz vezet,/ Ahol megpihent dolgos két kezed,/ Úgy mentél el, ahogy éltél, csendben, szerényen./ A jóságos szíved nyugodjon békében! Bánatos családja.

*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagytatára, NAGY IMRÉRE, aki ma 6 hete búcsú nélkül hagyott itt bennünket. „Csak egy szál virágot hozzatok síromra,/ Ennyit várok tőletek, és ha eljöttök,/ Kicsordul könnyetek./ Megálltok fejfámnál, olvassátok nevem,/ Lehet, hogy odalenn megdobban a szívem./ Búcsúztam volna, de erőm nem engedett,/ Csak a szívem súgta, Isten veletek!” Nyugodj békében! A gyászoló család.

*
Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesapára, apósra, nagytatára és dédnagytatára, ID. SZŰCS GYULÁRA (Hegyközkovácsi), akinek ma egy éve, hogy jóságos szíve megszűnt dobogni. „Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe,/ Olyankor mindig könny szökik szemünkbe./ Rögös volt az út, mely neked jutott,/ Küzdöttél bátran, mert Isten buzdított./ Nem feledjük soha két dolgos kezed,/ Nem feledjük soha jóságos, szerető szíved./ Egész életen át dolgozva éltél,/ Ránk bánatot hagyva, csendesen elmentél./ Nem fogjuk már elgyengült kezed,/ Nem simítjuk már őszülő fejed./ Nem tekint már ránk aggódó szemed,/ Mindent köszönünk neked!” Kérjük a jó Istent, adjon neki békés nyugodalmat. Őt soha el nem felejtő, szerető, gyászoló családja.

*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett sógorunk, BODNÁR SÁNDOR hirtelen elhunyt. Temetése a váradi Rulikowski temető Hasas kápolnájából lesz ma, április 1-jén, 15 órakor. „A te jóságodat két marokkal szórtad,/ Önzetlenül adtál jónak és rossznak./ Mindig egy célod volt, a családért élni,/ Ezt a halál tudta csak széttépni./ Oly szomorú nélküled élni,/ Téged mindenütt hiába keresni,/ Téged várni, ki nem jön többé,/ Szeretni fogunk mindörökké!” Nyugodjon békében! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Márton Géza, Ilona és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki nagynénémnek, Bodnár Juliannának (Viola) és családjának, szeretett férje, BODNÁR SÁNDOR halála miatti fájdalmában. Nyugodjon békében! Márton Csaba és családja. 

*
Őszinte részvétünket fejezzük ki unokatestvéremnek, Bodnár Juliannának, szeretett férje, BODNÁR SÁNDOR halála miatt érzett mély fájdalmában, őszinte részvétünk a gyászoló családnak is. Nyugodjon békében! Nicolae Doru, Stela, Teodora. 

*
Őszinte részvétünk húgomnak, Bodnár Juliannának, szeretett férje, BODNÁR SÁNDOR halála miatti mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Ilies Dinu, Ida, Angelica és Dan. 

*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagytata, OSVÁTH ZOLTÁN (élt 82 évet) türelemmel viselt, hosszú betegség után megtért Teremtőjéhez. Temetése 2022. április 2-án, szombaton 13 órától lesz a biharpüspöki temető kápolnájától. A gyászoló család.

*
Már egy éve, hogy a Jóisten drága édesapánkat, ÉLES ISTVÁNT az örök hazánkba vitte. Imádkozunk érte mindig, hogy bejuthasson oda minél hamarabb. Emlékezünk drága édesanyánkra is, ÉLES ÁGNESRE halálának 4. évfordulóján. Szentmise a lelki üdvükért április 3-án, 18 órakor lesz a Katalin-telepi templomban, illetve április 4-én, 18 órától a bazilikában. Fiuk, László, lányuk, Adrien, menyük, Angyalka, vejük, Miklós, unokájuk, Hanna.

*

Emléke él és élni fog, míg az én szívem e földön még dobog, őrzöm a képet, a mosolyát, a hangját s minden gesztusát. Mert nem halt meg ő, még mindig él nekem, csak messze távozott, hol meg nem érinthetem. Szomorú szívvel emlékezem halálának első évfordulóján szeretett páromra, ÉLES ISTVÁNRA. Elmentél tőlem, és nem maradt más, csak a szívemben a nagy űr és a néma gyász. A te „szivid”, Éva.

*

Szeretettel emlékezünk a férjre, apára, apósra, nagyapósra, MÉSZÁROS JÁNOSRA, aki ma tizenkilenc éve távozott közülünk. A család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottainkra: édesanyánkra, HALÁSZ ERZSÉBETRE, édesapánkra, HALÁSZ JÁNOSRA, nagybátyánkra, MOLNÁR JÁNOSRA és nagynénénkre, MOLNÁR MÁRIÁRA. Emlékük örökké szívünkben él. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, BRINZAK ROZÁLIÁRA (szül. Forrai) halálának első évfordulóján. A gyászoló család. „Hiába mentél más hazába,/ itt mindig olyan, mintha visszavárna./ Ha ránk gondolsz a messze égi partról,/ szinte hisszük, most is élsz…, csak alszol.”

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett édesapa, nagyapa, OSVÁTH ZOLTÁN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Jóisten nyugtassa békében. Kundi Éva és családja.

*

„A csend beszél tovább, helyettem ő mondja el,/ a csend beszél tovább, helyettem ő énekel./ Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a Nap nevet,/ elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat...” Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédi, CZOMPÓ IDA (szül. KURUCZ, Hegyközszentimre) 87 évesen örökre megpihent. Temetése 2022. április 2-án, szombaton 13 órától lesz a hegyközszentimrei temető kápolnájától. A gyászoló család.

*

Szívünk legmélyebb fájdalmával emlékezünk a ma egy éve elhunyt szeretett, drága feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra, SZABÓ GIZELLÁRA (szül. Tóth) „Elmentél, pedig sok dolgod lett volna még,/ Megtölteni szépséggel a családod életét./ Elmentél s veled együtt eltűnt a remény,/ De lelkünk egy darabja utadon elkísér./ Veled vagyunk most is, Te pedig velünk vagy,/ Mert szeretetünk irántad olyan végtelenül nagy!” Jóságod és végtelen nagy szereteted kísér életünk minden napján. Angyalok vigyázzanak rád, nyugodjál békében! Szeretteid.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában