Gyász

2022.03.18. 07:09

Gyászhírek, március 18.

Szomorú szívvel gondolok a szeretett anyatársra, jó barátra, BALOGH IBOLYA JOLÁNRA (Bihardiószeg, élt 6o évet), aki egy éve távozott e földi létből. Szeretettel emlékezik rá nászasszonya, Maták Erzsébet (Eli).

*

Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, apára és nagyapára, UGAREK LAJOSRA, aki már egy éve, hogy örökre itt hagyott minket. „Nyugszik a szív, mely értünk dobogott,/ Pihen a kéz, mely értünk dolgozott./ Szívedben jóság volt és szeretet,/ Munka és küzdelem volt egész életed./ A múltba visszanézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már.” Nyugodj békében! Szerető családod.

*

Fájdalommal búcsúzunk VAS MARIKÁTÓL (szül. FILIP). Emlékét megőrizzük, a jó Isten nyugtassa békében! A Cernău család.

*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett fiamra, MAGYAR FERENCRE halálának 5. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos, szerető családja.

*
Fájó szívvel emlékezünk SZILÁGYI ILONKÁRA (szül. PEREI, Szentjános). Ma 6 hete itt hagyott bennünket örökre. Temető kapuja szélesre van tárva,/ Útját naponta sok-sok ember járja./ Van, aki virágot, mécsest visz kezében,/ Olyan is, aki bánatot visz szomorú szívében./ Hat hete már ezt az utat járjuk,/ Megnyugvást lelkünkben soha nem találunk./ Sírod előtt állunk, talán te is látod,/ Körülötted van ma is szerető családod./ Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul,/ Szemünkből a könny naponta kicsordul./ Nyugodjál békében, szívünkből kívánjuk. Örökké bánatos férje, Lajos, lányai, Irénke, Ica, fiai, Lajos, Géza, menye, Ilona, vejei, Jóska, Lajos, unokái és dédunokái.
*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett halottunkra, JÁRI GYULÁRA, akit 8 éve kísértünk utolsó útjára. Megállunk némán sírod mellett, örökké őrizzük emlékedet. A bánatos család.

*
Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a legdrágább édesapára, szerető férjre, apósra és nagyapára, FORMITTÁG SÁNDORRA

halálának 4. évfordulóján. A halál nem jelent felejtést és véget, szívünkben örökké élni fog emléked. Örökké bánatos családja.

*
„A szeretett soha el nem fogy.” (1 Korintus 13:8) Szívünkben soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk a szeretett testvérre, édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, V. NAGY ÉVÁRA (szül. MÁTHÉ) halálának első évfordulóján. „Pihen a szíved, mely értünk dobogott,/ Pihen a kezed, mely értünk dolgozott./ Szívedben nem volt más, csak szeretet,/ Mindent megadtál, amit csak lehetett.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Szerető családja.

*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó feleségre, anyósra és nagymamára, LOKODI EMMÁRA, aki már négy éve örökre elment. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Akik őt nagyon szerették: férje, fia, lánya és unokái.    

*
Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, keresztanyára és sógornőre, TÓTHNÉ POPOVICS BEÁTÁRA. Már 5 éve annak a szomorú napnak, hogy itt hagyott minket. „Egyszerűen csak tekints fel a csillagos égre,/ Amikor nagyon hiányzik neked az, aki már nem lehet veled./ Keresd a legfényesebbet, hiszen az lesz a te előre ment szeretted!/ Aki mindig figyelni fog téged, aki mindig érzi majd a szívverésedet,/ Aki mindig látja majd az arcodon leguruló könnyeidet,/ Aki láthatatlanul mindig fogja majd a kezedet, gyógyítgatja, simogatja a szomorú lelkedet, és mindig érezni fogja az iránta érzett örökké tartó szeretetedet.” Áldott legyen a pihenésed! Örökké bánatos családod.

*

Az egykori 4-es számú (premontrei) főgimnázium 1972-ben végzett XII. F. osztályának öregdiákjai, elballagásunk 50. évfordulóján, kegyelettel és tisztelettel emlékezünk ALMÁSSY LÁSZLÓ, FERENCZI BÉLA, FRANK MELITTA, HORVÁTH LÁSZLÓ, KŐVÁRI EMIL, KREINER MÁRTA, LŐRINCZ KLEMENTINA, PARGHEL CONSTANTIN, ROSTÁS GIZELLA, SCHWARTZ ANNA, SCHWARTZ VALÉRIA, VÁRADI ISTVÁN, ZUDOR MÁRIA elhunyt tanárjainkra. Szakmai tudásuk, személyes példaadásuk, elkötelezettségük irányadó volt életünk során. 

Kegyelettel emlékezünk, CHILLIK ANDRÁS, NAGY JÓZSEF, SZABÓ KATALIN, SZAKÁCS GYULA, VÁRADI ISTVÁN korán eltávozott egykori diáktársainkra is. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes!

*

Drága jó apucikánk, ÁCS JÓZSEF. Fájó szívvel emlékezünk Rád és soha nem felejtünk, mindig velünk maradsz. „Akinek bánata van, minden reggel könnyes szemmel ébred./ Én is azért sírok annyit, mert feledni sosem tudlak Téged./ Felcsendül a hangod bennem,/ Álmaimban itt vagy velem hosszú éjszakákon./ Sajnos csak a képzeletem szállhat hozzád, színes lepkeszárnyon.” Örökké szeretünk! Sirató, gyászoló társad és a gyerekek.

*
Szomorú szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma 5 évvel ezelőtt, hosszú, súlyos betegség után hirtelen itt hagyott a legdrágább feleség, édesanya, nagymama, ECSEDI JULIANNA. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A szomorú család.

*
Fájó szívvel emlékezünk ID. ALBIRT FERENCZRE (Hegyközszentimre) halálának 30. évfordulóján. A szeretet, mely szívünkben él, a síron túl is elkísér. Emlékezik Rá: felesége, fia, lánya, menye, unokái, Feri és Julika, Reni és Zsolti és dédunokája, Kevin.

*
PAPP KATALINRA és PAPP MELINDÁRA emlékezünk, haláluk 12. évfordulóján. Örökké gondolunk Rátok. A Papp család.

*

De ahogy az idő múlik, elmúlik majd minden. Állandó és örök a földön nincsen. Mert elszáll az illat, és lehull a virág. Napok múlásával változik a világ. Lehull a falevél, elhordják a szelek, S én ki pórból lettem, ismét porrá leszek. Mély fájdalommal emlékezünk a hat éve elhunyt STEIN JÓZSEFRE (1945–2016. március 18.). Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor a kegyetlen sors elvette tőlünk a szerető férjet, apát és nagyapát, MÉSZÁROS GÁBORT (Gabi),
aki már 16 éve nincs közöttünk. Hiába teszek a sírodra virágot,/ eltemettem véled az egész világot. Nyugodj békében! A gyászoló család.

*
Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk azokra a szomorú napokra, amikor 2021. március 21-én a legdrágább testvér, édesanya, nagymama, anyós, SZILÁGYI JÚLIA EDIT (szül. Geszti) és férje, SZILÁGYI JÓZSEF, a szeretett sógor, nevelőapa, nagytata, após, visszaadták fáradt, beteg testüket Teremtőjüknek. Akiket igazán szerettünk, azok haláluk után sem hagynak magunkra minket./ Ők az elsők, akik segítségünkre siettek életünk nehéz pillanataiban./ Szívük megpihenni tért ott, lent a mélyben,/ Lelkükre angyalok vigyáznak fent az égben./ Legyen békesség velük a hosszú úton, és áldd meg őket, Istenem! Örökké bánatos húgod, Mártika és párja, Kornél, fiatok, Imike, felesége, Timike, unokáitok, Evelinke és unokavejetek, Ricsike, valamint két kis fiúunokátok, Benici és Danika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában