Közlemény

2022.02.08. 17:00

Rajzverseny az anyanyelv nemzetközi napja alkalmából

Ovisuli Egyesület

 

A Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet közösen az Ovisuli Egyesülettel partnerségben a Diákokért Egyesülettel, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezetével és az Összefogás Nagyváradért Egyesülettel rajzversenyt hirdet óvodások, elemi és általános iskolásoknak. A rajzverseny témája: Anyanyelvem a magyar. Mit jelent ez számomra? Mutasd meg nekünk saját rajzoddal!

 

A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.).

 

Beküldési határidő: február 20. Eredményhirdetés: február 21. Az alkotásokat el lehet küldeni postai úton (Asociația Ovisuli, str. Pavilioanele CFR 35A, Oradea, jud. Bihor), elektronikus formában az ovisuli@yahoo.com email címre vagy a Fan Ice cukrászdában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 18 óra között. A beérkezett rajzokat a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet és az Ovisuli Egyesület facebook oldalán tesszük közzé az anyanyelv nemzetközi napján február 21.-én, valamint kiállítást szervezünk belőlük március folyamán.

 

A kategóriánkénti első helyezettet zsűri választja ki. A zsűrit Perecz-Simó Annamária (a Diákokért Egyesület elnöke), Szántó Ildikó (a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezetének elnöke), Nagy Réka (a nagyváradi Orsolya óvoda igazgatója), Kéry Alexandra Regina (a kolozsvári Képzőművészeti és Formatervezési Egyetem első éves hallgatója) és Somogyi Orsolya (az Összefogás Nagyváradért Egyesület elnöke) alkotja.

 

Díjazás: a zsűri döntése alapján a nyertesek kategóriánként egy-egy 150 lej értékű könyvvásárlási ajándékutalványt nyernek. A rajzverseny támogatója az Országos RMDSZ Nőszervezet. A nyerteseket e-mailen/telefonon értesítjük. Pályázatunk csak Románia területén érvényes! Mindenkinek sok szerencsét és csodás készülődést kívánunk! Szervező, további információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740 186 308, http://facebook.com/ovisuli/.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában