Menetrend

2021.12.31. 12:02

OTL: Villamosok és autóbuszok szilveszteri menetrendje

Forrás: Alexandru Nițescu

Fotó:

A Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat szolgáltatásai december 31 – január 2. között a következő órarend szerint vehetők igénybe. A jegyértékesítő pontok december 31-én a megszokott, munkanapokon bevett órarend szerint tartanak nyitva, január 1-jén mindegyik jegyértékesítő bódé zárva lesz, január 2-án pedig vasárnapi órarend szerint tartanak nyiva. Szilveszter napján a villamosok vakációs munkanapokon alkalmazott menetrend szerint közlekednek, 19 – 20 óra között visszavonulnak a depóba. Az autóbuszok szintén a vakációs munkanapokon alkalmazott menetrend szerint közlekednek, a járművek 19 – 20 óra között vonulnak vissza a depóba. Kivételt képeznek a következő járatok: a 19-es vonalon közlekedő autóbusz 18.30 órakor indul utoljára az ERA Shopping Park bevásárlóközponttól; a 23-as vonalon közlekedő autóbusz 18.45 órakor indul utoljára az ERA Shopping Parktól; az Auchan bevásárlóközponttól a 20, 21N és 21R jelzésű vonalakon közlekedő autóbuszok 18.30-kor indulnak utoljára; a 22-es vonalon közlekedő autóbusz a Remarkt bevásárlóközponttól 18.15-kor indul utoljára; a 30-as vonalon közlekedő autóbusz a Leroy Merlin üzlettől 17.20-kor indul utoljára; a 31-es és 32-es vonalon közlekedő autóbuszok esetében csak a reggeli és a déli járatok indulnak; a 33-as, 34-es és 35-ös expresszvonalon közlekedő autóbuszok esetében csak a reggeli járatok indulnak. A metropoliszz-övezetben közlekedő autóbuszok vasárnapi, illetve állami szabadnap szerinti menetrend szerint közlekednek, 19 – 20 óra között az ezen a vonalon közlekedő járművek is visszavonulnak a depóba. A Nagyvárad – Biharkeresztes útvonalon közlekedő autóbusz utolsó járata az Auchantól 15.40-kor indul.
Szombaton a villamosok a szabadnapokon alkalmazott menetrend szerint közlekednek. A villamosok 7 órától állnak forgalomba. Az autóbuszok az állami szabadnapokon alkalmazott menetrend szerint közlekednek, szintén reggel hét órától kezdődően, a következők kivételével: a 13-as vonalon közlekedő autóbusz reggel hatkor áll forgalomba az egészségügyi dolgozók megyei kórházba/kórházból való szállítása biztosításaként; a 19-es, 20-as, 21N, 21R, 22, 23, 26, 29, 30, 31, 32, 33, 34 és 35-ös vonalokon nem közlekednek a buszok. A metropolisz-övezetben közlekedő autóbuszok reggel hét órától állnak forgalomba vasárnapi és állami szabadnapokon alkalmazott menetrend szerint. A Nagyvárad – Biharkeresztes közötti autóbusz nem közlekedik.
Január 2-án, vasárnap a villamosok a szabadnapokon alkalmazott menetrend szerint közlekednek, a buszok pedig vasárnapi, illetve állami szabadnap szerinti menetrend szerint, a következő kivételekkel: a 20-as és 21N jelzésű vonalon közlekedő első járatok 7.41-kor érkeznek az Auchanhoz; a 21R vonalon közlekedő első járat 8.24-kor érkezik az Auchanhoz; a 33-as, 34-es és 35-ös expresszvonalon nem indulnak a járatok. A metropoliszz-övezetben közlekedő járatok vasárnapi menetrend szerint közlekednek, a Nagyvárad – Biharkeresztes között közlekedő autóbusz a megszokott menetrend szerint fog járni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában