beruházás

2021.11.09. 14:00

Sportkomplexum létesül a Kolozsvári úton

Pap István

Megkezdődött a sportkomplexum kivitelezése Nagyváradon, a Kolozsvári úton, a volt Motorul focipálya mögötti területen, adja hírül közleményében a polgármesteri hivatal. Jelenleg a terület előkészítése zajlik, hogy ezt követően az alapréteget lehelyezhessék. A beruházást kormányfinanszírozásból valósítják meg, a létesítményt az Országos Befektetési Vállalat építteti az országos szociális építkezési program „Sportkomplexumok” nevű alprogramjának keretében. A nagyváradi önkormányzat a közműelemeket és a bekötőutakat építi meg.

Az önkormányzat által a beruházás megvalósításához biztosított terület 1300 négyzetméter, itt kap helyet a multifunkcionális sportpálya – foci, kézilabda, röplabda, tenisz, kosárlabda –, az ötszáz férőhelyes lelátók, külön épület az öltözők és az orvosi rendelő számára, de raktárak és protokollterem is lesz benne. A területen 58 parkolóhelyet is kialakítanak. A sportpálya éjszakai világítással és eredményjelző táblával lesz ellátva. A kivitelezési időszak kilenc hónap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában