Baleset

2021.11.29. 11:03

Halálos baleset Nagyváradon

Forrás: Facebook/Infotrafic Bihor&Oradea

Egy negyvenéves bukaresti férfi vesztette életét abban a balesetben, amely hétfő hajnalban történt Nagyváradon, a Kolozsvári úton. A férfi furgonjával áthajtott a jelzőlámpa piros jelzése alatt és összeütközött a helyi közszállítási vállalat (OTL) egyik buszával. A rendőrségi közlemény szerint a baleset 5.40 órakor következett be, a furgon Fugyivásárhely irányába haladt, amikor a jelzőlámpa piros jelzése ellenére továbbhaladt, és összeütközött a Romeur bevásárlóközpont irányából érkező busszal, amelyet egy 67 éves bihari férfi szabályosan vezetett.

Fotó: Facebook/Info Trafic Bihor

A buszon a baleset idején nem tartózkodtak utasok. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, a furgon vezetője azonban a helyszínen életét vesztette. A férfit a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, azonban az orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A buszsofőr a helyszínen orvosi ellátásban részesült, majd kórházba szállították – nyilatkozta Camelia Roșca, a katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője. Az ügyben további kivizsgálás folyik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában