Gyász

2021.08.25. 08:24

Gyászhírek, augusztus 25.

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérték velünk BARTA ÉVÁT, és osztoztak mély fájdalmunkban. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki VÁRI NAGY MÓNIKA edzőnknek és kedves barátunknak, édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A BodyArt csapata.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógornőtől és keresztanyától, FAZEKAS IRÉNKÉTŐL, aki súlyos betegség után, 65 évesen hirtelen elhunyt. Temetésére augusztus 26-án kerül sor a nagyváradi Steinberger kápolnából, 13 órától. Nyugodjon békében! Gyászolja testvére, Endre, sógornője, Joli és keresztfiai, Attila és András.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, férj, nagyapa, após, SZALAI SÁNDOR (Szalárd) életének 74. évében elhunyt. Temetése ma, augusztus 25-én, 14 órakor lesz a szalárdi református kápolnából. Búcsúzik tőle szerető családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett nagybátyánk, SZALAI SÁNDOR (Szalárd) életének 74. évében elhunyt. Fájó szívvel búcsúzik tőle Tibi és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában