Választás 2020

2020.12.04. 10:23

Győzzön a magyar összefogás!

RMDSZ-sajtóanyag

Oltean Csongor képviselőjelölt szerdán az érbogyoszlói és albisi lakosokkal ismerkedhetett meg Boda Gergő megyei tanácsos és Gulya Andrea alpolgármester kíséretében, de ugyanúgy Szentjobbra is ellátogatott, hogy Zatykó Jácint polgármesterrel közösen minél több fiatallal és időssel találkozhasson. A jelöltet nyitottan fogadták a helyiek. Ők megértették, hogy a december 6-i választásoknak óriási a tétje: ekkor derül ki, hogy kik alakítják majd a román törvényhozást, kik hozhatnak és fogadhatnak el törvényeket.

„Bár rendkívül rosszkor jött ez a választás, nem szabad elhatárolódnunk tőle! A parlament nélkülünk is megtelik, ezt pedig nem szabad megengednünk, mert olyan emberek kerülnek oda, akik nem hallgatnak meg minket, akiknek nem érdeke, hogy a Bihar megyei magyarok problémáira választ adjanak. Ezért kell minden bosszúságunkat, félelmünket most félretennünk, és erőt mutatva fellépnünk vasárnap. Győzzön a magyar összefogás!“ – hangsúlyozta Oltean Csongor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában