Választás 2020

2020.12.04. 10:59

A fiatalok jövője mellett is voksolunk vasárnap

RMDSZ-sajtóanyag

Egy nagyváradi kávézó két fiatal tulajdonosával is megismerkedhetett Oltean Csongor, Bihar megye képviselőjelöltje. Lilla és Dávid példája a koronavírus-járvány kapcsán is tanulságos, ők ugyanis négy hónapig tartó szünet után újra talpra álltak, minden nehézség ellenére itthon, szülővárosukban próbálnak szerencsét és azt is remélik, hogy tavaszra bővíthetik vállalkozásukat, teraszt is nyithatnak a különleges kávék kedvelőinek.

„Sok erőt ad, ha pozitív fiatalokkal találkozom. Értük érdemes dolgozni, hiszen ők jelentik az erdélyi magyarság jövőjét. Elmondtam nekik: minden áron azon fogok dolgozni, hogy az ő lehetőségeiket bővítsük, hogy továbbra is az itthonmaradás mellett álljanak és itt alapítsanak családot. Ehhez azonban arra van szükség, hogy december 6-án közös erőt mutassunk fel, nem hagyhatjuk, hogy kimaradjunk a törvényhozásból” – összegezte Oltean Csongor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában