Választás előtt

2020.11.20. 09:39

„A fiatalok számára becsületbeli ügy tenni a közösségért”

Forrás: Facebook/Oltean Csongor

RMDSZ-sajtóanyag

A címben foglalt gondolatot két fiatal nagyszalontai önkormányzati képviselő fogalmazta meg, amikor Oltean Csongorral, Bihar megye képviselőjelöltjével találkoztak szerdán. Szíjjártó Szilárd és dr. Vigh József főleg a sporttevékenységek területén és a hátrányos helyzetűek megsegítéséért dolgoznak nap mint nap. Kiemelték, hogy hatalmas előnye származhat Bihar megyének abból, ha fiatal képviselője lehet a román törvényhozásban.

„Semmi kétség nem férhet ahhoz, hogy a közösség támogatná őt ebben, hiszen a fiataloknak ez becsületbeli ügye” – hangoztatták. A jelölt ugyanakkor a dél-bihari szórványtelepülésekre, Árpádra és Tenkére is ellátogatott, ahol szintén fiatalokkal találkozott.

„Nem meglepő számomra, hogy az ő mindennapjaikat is a koronavírus-járvány határozza meg a leginkább. Egyetértettünk abban, hogy egyikünk sem tartja jó ötletnek a választás megszervezését, de tudjuk, hogy most nem tüntethetünk a távolmaradással. A tét ugyanis óriási. A parlament így is, úgy is megtelik valahogy, így nem mindegy, hogy a Bihar megyei ifjúság ügyeivel foglalkozik-e valaki a bukaresti törvényhozásban, vagy pedig nem. Bár tudom, hogy nem lesz egyszerű a dolgom, de ezek a fiatalok bíznak bennem. Ez pedig mindennél fontosabb” – nyilatkozta Oltean Csongor.

Borítókép: Nagyszalontára, Árpádra és Tenkére is ellátogatott Oltean Csongor, Bihar megye képviselőjelöltje

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában